G4Media.ro

Radu Mihaiu, avertisment pentru șoferi din cauza lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica…

sursa foto: Facebook/ Radu Mihaiu

Radu Mihaiu, avertisment pentru șoferi din cauza lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica și ale Termoenergetica: ”Din octombrie va urma o perioadă deranjantă/ Vor exista și zile în care, pe partea dintre intersecție și Lukoil, circulația va fi blocată complet”

Primarul Radu Mihaiu a transmis, marți, un avertisment pentru șoferi din cauza lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica și ale Termoenergetica. Edilul din sectorul 2 a anunțat că urmează o perioadă dificilă din punct de vedere al traficului, iar în unele zile pe anumite porțiuni, circulația va fi blocată complet.

  • ”Am fost astăzi, după ce s-a mai domolit entuziasmul sosirii primelor bucăți din tablier, pe șantierul de pe doamna Ghica. Părțile de tablier vor continua să sosească pe măsură ce înaintează execuția. Peste 2 săptămâni va începe asamblarea la sol a elementelor de tablier, iar apoi, în octombrie, va începe asamblarea pe poziție. Deranjant, dar absolut normal, când se face asamblarea pieselor traficul va fi restricționat, pentru desfășurarea lucrărilor. Vor exista și zile (puține) în care, pe partea dintre intersecție și Lukoil, circulația va fi blocată complet. Încă o dată, sunt lucruri normale pentru un șantier de aceste dimensiuni. E important însă ca cetățenii să știe la ce să se aștepte. În paralel cu lucrările la pasaj, se desfășoară și lucrările Termoenergetica. Estimarea în acest moment este că acestea se vor finaliza în aproximativ o lună. Din octombrie va urma o perioadă deranjantă dpdv al traficului, dar vom avea pasajul montat. Și asta cred că e cel mai important”, a transmis Radu Mihaiu, printr-un mesaj pe Facebook.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. „Onoratul” domn primar al sectorului 2 se gândește la bugetul primăriei capitalei. A rezolvat toate problemele sectorului si se ocupă de altele. Nu e, insa, in stare sa vadă adevaratele problemele ale locuitorilor din sectorul 2. Strazile mizerabile, copaci ale cărori crengi acoperă lămpile iluminatului public, străzi pe care se impune de cca 5 ani instituirea de sensuri unice, ș.a.m.d. . Domnule distins primar, ne faci sa ne fie dor de Onțanu ( de care abia am așteptat să scăpăm – mare greșeală, a venit altu ‘ mai praf ! ).