G4Media.ro

Radu Mihaiu anunță construirea unei noi creșe, pentru 110 copii, în Sectorul…

Radu Mihaiu anunță construirea unei noi creșe, pentru 110 copii, în Sectorul 2. Proiectul va costa peste 22 de milioane de lei, bani de la Ministerul Dezvoltării

Radu Mihaiu a anunțat construirea unei noi creșe în Sectorul 2. Cu o capacitate de 110 copii, acest nou proiect va crește capacitatea sectorului cu peste 25% și va costa peste 22 de milioane de lei, fondurile fiind suportate integral de Ministerul Dezvoltării.

„Construim o creșă nouă în Sectorul 2 prin programul național derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Suntem singurul sector din București care a reușit să acceseze un astfel de proiect și aștept cu nerăbdare să începem lucrările”, a scris Radu Mihaiu, luni dimineață, pe Facebook.

„Va fi o creșă mare, cu o suprafață construită de 2409 mp și o capacitate de 110 copii. Clădirea va avea propria spălătorie, bucătărie și cabinet medical. De asemenea, proiectul include o sală multifuncțională și toate spațiile administrative necesare. În jurul clădirii vor fi amenajate locuri de joacă. Va fi o creșă prevăzută cu tot ce e nevoie pentru cei mici, într-o clădire pasivă construită cu materiale de ultimă generație. Costul proiectului: 22.262.920 lei, iar întreaga sumă va fi acoperită de MDLPA”, a mai transmis primarul Sectorului 2.

sursa foto: Facebook\ Radu Mihaiu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Cât anveloparea unui bloc (2 scări, 8 etaje) în sect. 3 ! Și a crescut cu 25 % capacitatea?

  • @tibi…exagerezi,nu există asemenea preturi la reabilitare, stiu bine proiectul de la Sectorul 3,pretul a fost sub 1 mil pentru o scară,nu stiu de unde le scoti….creșterea de 25% a capacității e tragic, inseamna ca Sectorul 2 sta dezastruos….dar nu inteleg de ce nu folosește construcții modulare la crestele și granițele existente, o metoda ieftina si rapida…până e gata cresa asta, copii de 1,2 ani ajung la clasa zero…Ai exemple în țară, la S3 au mansarda, la S4 au făcut modulare, la S5, la Piedone, sunt în lucru din primavara, unele sunt deja gata, construcții modulare, și crește capacitatea cu 1000 de copii….unul Mihaiu, unele probleme sunt urgente, crestele sunt la Ministerul Sănătății, vorbește cu ministerul, preluati-le în administrare voi, în vara asta puteai mari capacitatea serios, așa că nu te împreună cu o singura margine și asta la sfântul asteapta

  • Dorel ,nu dezinforma, așa este, 4 -5 milioane de euro 2 scări 8 etaje , se poate verifica, sunt sute de astfel de sume…..

  • @Dorel, șef de santier – Am o singura nelamurire Dorele, „până e gata cresa asta, copii de 1,2 ani ajung la clasa zero” – Chiar asa crezi mataluta ca de acum inainte nu se mai nasc copii in sectorul 2? Adica tu te raportezi doar la generatia asta?
   PS: Si fa ceva cu autocorectul ala ca ne-ai innebunit cu „crestele” si „granitele” tale…

 2. Pare ceva cu dedicatie, mi se pare cam mult 1826 Eur /mp construit. Dar, ce stiu eu….

  • Da bai… De ce face? Dar dacă nu făcea?

  • Pretul e dat de faptul că Programul de crește intra in PNNR, coana UE vrea green, tripleaza pretul obișnuit, clădirile pasive energetic sunt scumpe….să Daca și clădirea asta, dar până o termina, să găsească soluții ieftine din bugetul local, ca ceilalti

  • Mai mult de jumatate sunt spagile pentru partid. Cu banii astia faci o cladire de birouri complet echipata de 10 etaje cu amprenta la sol mai mare decat suprafata alocata pentru gradinita.

 3. Cum frate sa coste 22 mil, pai asa nu ar mai exista nici o cresa sau gradinita privata, astia la stat sunt retarzi. Asa ceva…

 4. Deci si USRPLUS incepe sa fure. Era de asteptat.
  Adica 4,4 milioane de Euro :)) Pentru 110 copii mici. Adica vreo 40.000 de Euro pentru fiecare copil. Pai cu 40.000 de Euro fiecare copil si-ar cumpara o garsoniera in Bucuresti :))
  O scoala pentru 1.000 de elevi, cu laboratoare, sala de sport, cantina cat costa? Ajunge lejer la 100 de milioane de Euro, in ritmul asta :))
  Contracte umflate pentru ca primarul si oamenii din jurul sau sa ia un comision mai mare. Nu e nicio surpriza.