G4Media.ro

Radu Mazăre rămâne în închisoare. Magistrații au respins cererea de eliberare condiţionată…

Foto: Inquam Photos / George Calin

Radu Mazăre rămâne în închisoare. Magistrații au respins cererea de eliberare condiţionată a fostului primar al Constanței. Decizia poate fi contestată

Judecătoria Sectorului 4 a respins miercuri cererea de liberare condiţionată formulată de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, potrivit minutei de ședință. Decizia poate fi contestată în trei zile. Dacă decizia rămâne definitivă, Mazăre va putea face o nouă cerere de eliberare condiționată din penitenciar peste 9 luni.

Minuta de ședință:

În baza art. 587 alin. (2) C.proc.pen. raportat la art. 59 C.pen. din 1969 cu aplicarea art. 5 alin. (1) C.pen. respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul-condamnat MAZĂRE RADU ȘTEFAN, în prezent deţinut în Penitenciarul București-Jilava, ca neîntemeiată. În temeiul art. 587 alin. (2) din C.proc.pen., fixează termen de reiterare de 9 luni, care va curge de la rămânerea definitivă a prezentei sentințe, după expirarea căruia propunerea sau cererea va putea fi reînnoită. În baza art. 275 alin. (2) C.proc.pen. obligă petentul-condamnat la plata către stat a sumei de 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin intermediul grefei instanței astăzi, 17.04.2024.

Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor fictive din Constanța.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...