G4Media.ro

Qatar speră că se va ajunge la o încetare a focului între…

Foto: Pexels / hosnysalah

Qatar speră că se va ajunge la o încetare a focului între Israel și Hamas înainte de Ramadan, dar nu există încă niciun acord: “Lucrăm la negocieri pe toate fronturile”

Israelul și Hamas nu au ajuns încă la un acord pentru a întrerupe luptele în schimbul eliberării ostaticilor din Gaza, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Qatar, citat de CNN.

Dar el speră în continuare că se poate ajunge la un acord final înainte de începerea lunii sfinte islamice a Ramadanului, pe 10 sau 11 martie.

„Până în prezent, nu avem un acord și încă lucrăm la negocieri pe toate fronturile”, a declarat purtătorul de cuvânt Majed Al-Ansari marți, în conferința sa de presă săptămânală televizată de la Doha.

Oficiali din Israel, Hamas și Qatar au avertizat împotriva optimismului președintelui american Joe Biden, potrivit căruia s-ar putea ajunge la un acord de eliberare a  ostaticilor în schimbul încetării focului în Gaza până la sfârșitul acestei săptămâni, sugerând că există încă diferențe, în timp ce negociatorii lucrează pentru a asigura un acord.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...