G4Media.ro

Q Magazine, încă un contract cu o instituție condusă de PSD: 112.000…

Q Magazine, încă un contract cu o instituție condusă de PSD: 112.000 de lei pentru brandul turistic al județului Neamț

Firma care editează revista Q Magazine, condusă de Floriana Jucan, a primit prin încredințare directă de la Consiliul Județean Neamț, condus de PSD-istul Ionel Arsene, un contract de 112.000 lei pentru crearea brandului turistic al județului Neamț.

Conform unui anunț postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) și citat de publicația Știri-Neamț.ro, firma care a câștigat contractul în valoare de 112.000 lei fără TVA, este SC Babilon Press SRL, cea care editează Q Magazine. Anunțul a fost postat pe data de 31 august 2018, iar câteva zile mai târziu (pe 5 septembrie) contractul a fost atribuit firmei respective, scrie Știri-Neamț.ro.

În decembrie anul trecut, aceeași firmă primise de la Primăria Sectorului 5, condusă de PSD-istul Daniel Florea, un contract de 47.000 lei pentru editarea a o sută de albume „Români de Centenar”. La firma Babilon Press sunt acționari Floriana Jucan (90%) și Petra Obretin (10%), potrivit datelor de la Registrul Comerțului, potrivit HotNews.ro.

Ionel Arsene este unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, el sprijinindu-l pe liderul PSD în toate bătăliile publice din ultimii ani.

Q Magazine s-a remarcat în ultima perioadă prin articole care au preluat și sprijinit narativul PSD – ALDE: demonizarea luptei anti-corupției și atacurile la justiție. Ultimele episoade recente: un atac la Gabriela Firea însoțit de o odă la adresa lui Liviu Dragnea, plus o scrisoare în care un fost diplomat american critică lupta anti-corupție, pe modelul scrisorii lui Rudy Giuliani.

Foto: Floriana Jucan (sursa: Pagina personală de Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Muie PSD Muie juncan Muie Dragnea

  2. „muie jucan” asta deja e un fel de pleonasm

  3. curveta asta e membra de baza in psd! de la gigi kent pana la sile marlboro, toti colegii nostrii au topait pe ea!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.