G4Media.ro

Președintele Rusiei vrea colecție individuală de îmbrăcăminte sportivă cu numele său: „Putin…

Președintele Rusiei vrea colecție individuală de îmbrăcăminte sportivă cu numele său: „Putin Team”

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a sprijinit ideea realizării unei colecţii individuale de îmbrăcăminte sportivă de producţie rusească, care să fie intitulată „Putin Team”, transmite Rador.

În timpul unei şedinţe cu preşedintele rus consacrată situaţiei din industria uşoară, directorul companiei „Uniform Atelier”, Dmitri Şişkin, a povestit că întreprinderea sa creează echipamente sportive profesioniste şi colecţii de îmbrăcăminte de schi, inclusiv pentru companii europene. El a adăugat că în anul 2019, cu scopul popularizării producţiei naţionale, compania a lansat colecţia „Putin Team”.

„Aş vrea foarte mult să vă propun realizarea unor echipamente individuale din această colecţie. Dumneavoastră sunteţi o persoană sportivă şi sper că veţi aprecia şi veţi sprijini ideea noastră, a unui producător naţional”, a declarat Şişkin, adresându-se preşedintelui rus.

„Vă mulţumesc mult pentru propunere. Ar fi minunat. Sper să ne înţelegem şi asupra preţului”, a răspuns Vladimir Putin cu zâmbetul pe buze.

Sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Piticul atomic nu pierde nici o ocazie de a se face de ras. Ce e aia „putin team”? Cum e posibil sa foloseasca expresii apartinand occidentului decadent? Unde e mandria (prima data am scris marlania din greseala dar am corectat…) nationala? Marele imperiu rus a ajuns sa comita astfel de fapte cu mana maretului presedinte? Personajul ar trebui trimis in Coreea de nord sa mai invete cate ceva ca si-a iesit din mana. Sau mai bine la un spital specializat deoarece e mai ieftin. Tovarasii nu au de zis nimic despre asta? Poate se tem sa nu cumva sa cada de la etaj…

    • Putin se crede dumnezeu, nu ajuta deloc faptul ca are mii de postaci care-l pupa in fund

    • Cred ca termenul corect pentru ce faceti voi doi nu „potaci pupand in fund”, e „postaci mancand de fund”. Cainii latra, intercontinentala balistica trece, ce nu ard ciorile se topeste in explozii nucleare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.