G4Media.ro

Putin susține că nu are niciun conflict cu societatea europeană și că…

sursa foto: AFP)

Putin susține că nu are niciun conflict cu societatea europeană și că „mai degrabă Rusia trece prin vremuri dificile cu elita europeană”

Rusia îşi menţine deschisă „fereastra” spre Europa în pofida „vremurilor dificile”, a spus vineri Vladimir Putin, conform Agerpres. La un forum cultural din Sankt Petersburg, Putin a spus că „Rusia nu va exclude Europa”, transmite agenţia de ştiri de stat TASS.

„Când există un curent de aer, cineva se gândeşte: poate ar fi rezonabil să închidem puţin fereastra ca să nu răcim”, a spus şeful statului rus. „Dar avem vreme bună”, a adăugat Vladimir Putin.”Nu închidem nimic, nu avem niciun conflict cu societatea europeană”. Mai degrabă, a spus el, Rusia trece prin „vremuri dificile” cu elita europeană.

Uniunea Europeană şi mai multe state occidentale au impus sancţiuni mai dure statului şi parlamentarilor ruşi, pe măsură ce războiul Moscovei împotriva Ucrainei continuă. În pofida sancţiunilor, Kremlinul continuă să prezinte date economice pozitive, deşi acest lucru este greu de verificat.

Creşterea economică a Rusiei va depăşi 3% până la sfârşitul anului, a declarat vineri preşedintele Putin.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Putin este prieten cu „poporul” european…. 🤮🤮🤮

  2. pilulele herr doctor!