G4Media.ro

Putin informează parlamentul rus despre planul de anexare a regiunilor ucrainene

Sursa foto: Kremlin.ru

Putin informează parlamentul rus despre planul de anexare a regiunilor ucrainene

Șeful camerei inferioare a parlamentului rus a declarat vineri că președintele Vladimir Putin a notificat camera despre planurile de a admite patru regiuni din Ucraina în Rusia – un pas tehnic spre anexarea teritoriilor de către Rusia, relatează Reuters.

Președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, un aliat cheie al lui Putin, a declarat pe canalul oficial Telegram al Dumei că Putin a informat parlamentul cu privire la cererile oficiale ale regiunilor.

Rusia a organizat ceea ce a numit referendumuri în patru zone parțial ocupate din Ucraina – Donețk, Luhansk, Herson și Zaporojie – și a declarat că acestea au produs majorități covârșitoare în favoarea aderării la Rusia.

Guvernele occidentale și Kievul au declarat că voturile au fost efectuate sub coerciția ocupației, nu au fost reprezentative și au încălcat dreptul internațional.

Putin urma să prezideze o ceremonie de semnare a acordului cu șefii celor patru regiuni instalate în Rusia la Kremlin, în cursul zilei de vineri.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. si Parlamentul ar putea sa aiba vreo obiectie sau cum ? :))))) vreau sa-mi raspunda vatnicii rusi neaparat.

 2. Puti, un mic apevist fara viziune.
  A pierdut Kievul, a pierdut Kharkivul, ordoma zecilor de mii de soldati ai sai sa nu se retraga si sa se faca masacrati la Kherson si la Lyman si acum vrea sa… redefineasca frontierele celor 4 oblasturi, pentru ca armata sa pierde teren… bref, Putin este pe cale sa piarda razboiul

 3. Acesta e primil pas pre dezintegrarea Rusiei.

 4. Să scrieți băieți și unul pentru Moscova și să faceți provizii de șampanie. Vom anexa și debolșeviza Moscova, apoi vă vom expulza pe toți în Siberia ! Tic-tac, tic-tac… răbdare, nu mai e mult 😉
  Semnat :
  *Lumea liberă*

 5. http://youtu.be/Ru-A4hmFGSI
  Cum mor rușii asa cum de fapt au trăit până să moară:Ca proștii!!