G4Media.ro

Putin a semnat decretul prin care interzice investitorilor din „țările neprietenoase” să…

Sursa foto: Wikimedia Commons / Flickr - Adam Baker

Putin a semnat decretul prin care interzice investitorilor din „țările neprietenoase” să vândă acțiuni în mai multe întreprinderi strategice ale Rusiei până la sfârșitul anului

Rusia a interzis investitorilor din așa-numitele „țări neprietenoase” să vândă acțiuni în anumite întreprinderi strategice până la sfârșitul anului, se arată într-un decret prezidențial semnat vineri de Vladimir Putin, informează Reuters, citată de The Guardian.

Interdicția se aplică, de asemenea, participațiilor la exploatarea de petrol și gaze Sakhalin-1 din Orientul Îndepărtat al Rusiei.

Operatorul acestuia, ExxonMobil, a declarat săptămâna aceasta că este în curs de a transfera participația sa de 30% către o altă parte.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. invatatura de minte pentru fraierii oportunisti care investesc in rusia, china si alte regimuri totalitare….ce e a dictaturii e a dictaturii, ce e al tau e tot a dictaturii 🤣😂🤣😂🤣😂🤣

  2. nationalizare soft

  3. Exxon si-a cam furat-o la faza asta, ori vinde pe o rubla ori ramane in afacere…momentan…

  4. Cei care au actiuni la firme rusesti oricum nu le puteau vinde sa isi retraga banii. Nu mai vorbim ca nu pot scoate valuta. Decretul e inutil.