G4Media.ro

Putin a convocat Consiliul de Securitate al Rusiei pentru a examina „chestiuni…

Sursa foto: Kremlin.ru

Putin a convocat Consiliul de Securitate al Rusiei pentru a examina „chestiuni legate de neutralizarea amenințărilor la adresa securității naționale”

Președintele rus Vladimir Putin a convocat miercuri Consiliul de Securitate al Rusiei pentru a discuta despre „neutralizarea amenințărilor la adresa securității naționale”, relatează agenția de presă rusă TASS, citată de Sky News.

Mișcare survine în timp ce ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, se află într-o vizită de urgență la Washington pentru a discuta cu omologul său și cu oficiali de la Casa Albă despre „preocupările comune în materie de securitate”, inclusiv despre Ucraina și Rusia.

Natura exactă a discuțiilor rămâne neclară.

În ceea ce privește întâlnirea virtuală a lui Putin cu oficialii din domeniul securității, Kremlinul a declarat, în limbajul tipic, că „este planificată examinarea problemelor legate de neutralizarea amenințărilor la adresa securității naționale în domeniul migrației și reglementarea proceselor de migrație în interesul dezvoltării socio-economice a țării și al stabilității socio-politice”.

Nu este clar ce anume se înțelege prin „zona de migrație” – dar este de așteptat ca Putin să vorbească despre restricțiile la frontierele rusești.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, urmează să prezinte un raport astăzi, a precizat Kremlinul.

Ultima reuniune a unui Consiliu de Securitate extins a avut loc în luna mai.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Cea mai mare amenintare este propria lor nulitate ! Zero ! Nada ! Prin lumea asta rusii ar trebui sa treaca asa cum stiu ei mai bine, adica in varful picioarelor !

  2. Ce nu aud clar vorbindu-se este ca Putin se pregătește sa dea o bomba nucleara cu ocazia Herson. Asta este adevărul. De ce ne temem nu scăpăm. Putin vrea sa capitalizeze armele nucleare. Altminteri ele nu au nici o valoare. Nu se justifica ce se întâmplă colateral evacuării civililor, adică întâlnirea de urgenta în SUA și în Rusia atragerea în responsabilitate a unui întreg consiliu pentru decizia oribilă și implicațiile ei.