G4Media.ro

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului: Ajutorul aprobat de Camera Reprezentanţilor va ruina…

Sursa foto: AFP / NATALIA KOLESNIKOVA

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului: Ajutorul aprobat de Camera Reprezentanţilor va ruina şi mai mult Ucraina / Zaharova: Ajutorul american pentru Ucraina, sprijin direct pentru activităţi teroriste

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dimitri Peskov a criticat pachetul de ajutor pentru Ucraina aprobat sâmbătă de Camera Reprezentanţilor din SUA, afirmând că ”va ruina şi mai mult Ucraina”. La rândul său, purtătoarea de cuvânt a MAE rus Maria Zaharova a calificat ajutorul american drept ” sprijin direct pentru activităţi teroriste”, transmite News.ro.

Moscova a criticat sâmbătă aprobarea de către Camera Reprezentanţilor SUA a unui pachet de ajutor pentru Ucraina, Israel şi regiunea Indo-Pacific, inclusiv Taiwan.

„Alocarea ajutorului militar al SUA către Ucraina, Israel şi Taiwan va exacerba crizele globale”, a afirmat purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, pe Telegram, conform Moscow Times.

Ea a numit ajutorul pentru Kiev „sprijin direct pentru activităţi teroriste” şi a spus că ajutorul pentru Taiwan reprezintă „imixtiune în afacerile interne ale Chinei”.

Sprijinul pentru Israel reprezintă „o cale directă către o înrăutăţire fără precedent a situaţiei din regiune”, a adăugat Zaharova.    

Anterior, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat că decizia de a oferi ajutor Ucrainei „va îmbogăţi şi mai mult Statele Unite ale Americii şi va ruina şi mai mult Ucraina, ducând la uciderea şi mai multor ucraineni din cauza regimului de la Kiev”, a informat agenţia de presă de stat TASS, citată de Moscow Times.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...