G4Media.ro

PSD o acuză de plagiat pe Alina Gorghiu (PNL), care a prezentat…

Foto: Colaj Ilona Andrei / G4Media

PSD o acuză de plagiat pe Alina Gorghiu (PNL), care a prezentat două proiecte la o lună după Gabriela Firea – Surse

Liderii PSD o acuză pe Alina Gorghiu, șefa interimară a Senatului (PNL) că a plagiat două proiecte legislative prezentate anterior de Gabriela Firea, ministra PSD a Familiei, au declarat pentru G4Media surse din coaliție.

Acuzațiile vin după ce Alina Gorghiu a anunțat marți că PNL va depune două proiecte de lege în Parlament în această săptămână: reducerea TVA la 5% la anumite categorii de produse pentru copii și patru zile de muncă de acasă, lunar, pentru părinții cu copii până la 8 ani. De precizat că proiectele sunt anunțate cu un an înaintea celor patru runde de alegeri din 2024.

Or, cu aproape o lună înainte, pe 16 martie, Gabriela Firea anunțase un nou pachet legislativ cu reduceri și vouchere, între care TVA de 5% la scutece, lapte și mâncare pentru bebeluși, vouchere lunare de 1.500 de lei pentru creșe, grădinițe, after-school private pentru familiile cu venituri maxime de aproximativ 8.000 de lei, card de reduceri și dobânzi mai mici la creditele imobiliare pentru familii numeroase.

Gabriela Firea, care este anunțată candidata PSD la Primăria București, scria la acel moment că ”creșterea natalității este o prioritate pentru mine și toți colegii coaliției de guvernare, deoarece România se confruntă cu o masivă scădere demografică”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. A plagiat?!? E concurs de pomeni….

 2. Plagia-m-aș și n-am cui / Da’ și când mi-oi loa un cui ! Coliziunea…asta… vrui sa zîc coalitia Bloandelor la scutece, lapte și mâncare pentru bebeluși ! Le sac et le pétique! Atentie mame, copiii (acu’ li se zice decât (sic) bebelusi) vostri vor fi plagiati !

 3. Uitaseam de cealaltă!

 4. „Divele” politice incep paruiala „de ochii lumii”.

 5. Doua rele da musca din GL si BC. Bune la SuperOne Sa Le vedem cu Rocco Sifreddi cum Le da Un HILTI pa gauri.

  • De muscă!!? Eu zic că, cel puțin în cazul duamnei G, putem vorbi de rea de bărzăun sau de rea de creatura aia din MIB, cea care se urcă pe turnul de apă după Tommy Lee sau după Will Smith, nu mai rețin…

  • @ Scara
   Servus. Spuneam ca Au Scoala Saritului de parleaz la nivelul academic. Un fel de doctorat, pe Bune la Unversitatea MIT.

 6. Plagiatul care a fost plagiat de către un plagiator care plagiase alt plagiator…propun să stingem lumina și să le lăsăm să se plagieze de voie. PS. Grijă mare cu sârmele!