G4Media.ro

PSD l-a exclus din partid pe deputatul Aurel Bălăşoiu / Partidul îi…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

PSD l-a exclus din partid pe deputatul Aurel Bălăşoiu / Partidul îi cere să renunţe la mandatul de parlamentar, în caz contrar va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare

Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu, a anunţat formaţiunea într-un comunicat citat de News.ro. Conducerea PSD mai transmite că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare.

”Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, PSD se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare”, precizează formaţiunea într-o postare pe Facebook.

PSD mai transmite că ”nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnităţii umane şi a moralei creştine”.

Aurel Bălăşoiu e deputat PSD de Argeş şi se află la primul mandat în Legislativ.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

  1. si cu diamantul de la sector is 1?

  2. Morala crestina spune sa bagi mana la pasarica la spovedanie! 🤣🤣🤣

  3. Pai și care e diferența între ce a fapta pesedistului asta și furtul din banii orfanilor, furtul din banul statului, și alte hoții pesediste? E o diferență, e relativa. În esența, toți pesedist ii și penelistii și hauristi fac mai direct sau indirect ce a făcut și specimenul asta…

  4. Asta-i „familia traditionala” PSD (dar si PNL): e plin de parlamentari, primari, alesi locali etc din partidele astea care-s po.ponari, ku.rvari, violatori, pedofili etc, de aia sunt si legile facute de ei in domeniul asta ingaduitoare cu asemenea j!godii.
    Dar pentru diversiune, prostacii PSD-PNL au ordin sa spuna despre cei din alte partide, din opozitie, ca-s „sexomarxisti”, LGBT etc. Niste ticalosi!