G4Media.ro

PSD: În legătură cu cercetarea penală pentru furt de energie demarată împotriva…

Sursa foto: Parlamentul European

PSD: În legătură cu cercetarea penală pentru furt de energie demarată împotriva liberalului Cătălin Boboc, așteptăm ca PNL să își clarifice cât mai repede poziția în această chestiune/ În contextul crizei energetice un astfel de caz poate afecta serios credibilitatea Coaliției

PSD solicită PNL să își clarifice ”cât mai repede” poziția în cazul liberalului Cătălin Boboc, care ar fi acuzat de furt de energie.

”În legătură cu cercetarea penală pentru furt de energie demarată împotriva liberalului Cătălin Boboc, așteptăm ca PNL să își clarifice cât mai repede poziția în această chestiune. În contextul crizei energetice, în care cetățenii mizează pe măsuri de protecție din partea Guvernului, un astfel de caz poate afecta serios credibilitatea Coaliției, din care face parte și PSD. Ne așteptăm, așadar, ca până când autoritățile vor ajunge la o concluzie în acest dosar, cei din PNL să se delimiteze de suspiciunile care planează asupra colegului lor de partid”, se arată într-o postare pe Facebook a purtătorului de cuvânt al PSD, Ștefan Radu Oprea.

Context

Un angajat din cadrul S.D.E.E Muntenia Nord- Sucursala Brăila, a sesizat, marți, ofițerul de serviciu al Politiei Municipiului Brăila cu privire la faptul că în urma unor verificări, efectuate pe raza municipiului, ar fi identificat un contor branșat ilegal, aflat sub tensiune, informează un comunicat al poliției. Potrivit unor surse G4Media.ro, sesizarea vizează o adresă unde locuiește fostul senator PNL, Cătălin Boboc.

Contactat de G4Media, Boboc a declarat că n-a primit nici o înștiințare de la poliție și că nu se pune problema unu contor branșat ilegal. ”Am toate documentele în regulă”, a declarat Boboc, care a pus sesizarea pe seama unor rivalități interne din partid. Boboc a postat pe Facebook un mesaj în care sugerează acest lucru.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

 1. Offf!!! Scapa PSD de discuția despre homo si cade pe PNL cu furtul de curent.
  Realitatea e ca atat PNL cat si PSD sunt foarte buni pe ambele fronturi si nu numai.

 2. Să trăiască dom’ Boboc!
  Dacă aveţi vreo problemă cu cineva, dacă vă supără cineva, dacă fac figuri ăştia de la DNA…
  Noi suntem aici la datorie!

  Veniţi la noi cu biştarii!
  Veniţi la noi cu gologanii!
  Veniţi la noi cu lovelele!
  Băgăm la tonomat comanda INSERT COIN şi apăsăm butoanele!
  De nu vă facem gigea în fiecare seară! Dacă aveţi fonduri serioase putem să vi-l închiriem pe Taica Popa Penticostal, pe tov. gen. Bogdan Chireac, pe tov. col. Coroiu, pe Tonomatul Ciutacu sau pe tov. maj. Turcescu. Pe cine vreți – pe ăla îl aducem!

  BANU – ŞI SE REZOLVĂ!

  INFORMARE: Posibile taxe suplimentare de protecţie s-ar putea aplica în funcţie de dificultatea cazului.

  ©️ Televiziunile Interlope Curling SRL

 3. Nu se poate aşa ceva !
  Găinarii din pnl pătează reputația bandiților din psd.
  Inadmisibil !

  • +1
   🤣🤣🤣bini di tăt!
   Ciolacu e pătat la spate, imediat scoate un teșcălău de la piept sa se șteargă…dacă nu îl ia cu leașin de la miros.

 4. Ce rușine bă, a ajuns cel mai corupt partid din Europa, să dea lecții de moralitate…S a întors lumea cu c.urul in sus.

 5. Care credibilitate? Nici macar aia care voteaza cu voi nu au incredere nici sa le spuneti cat e ceasul…

 6. Rău am ajuns Dacă ăștia fura și curentul ,vai de capul nostru.România educata a lui kwj și a PNL .Sunt curios ce zice “batistuta roz” bogdan.