G4Media.ro

PSD: IMM Invest a fost croit strâmb, 60.000 de firme de subzistenţă…

PSD: IMM Invest a fost croit strâmb, 60.000 de firme de subzistenţă nu au primit ajutor, fiind respinse din start de bănci

Reprezentanții PSD transmit că toate măsurile adoptate de Guvernul Liberal se dovedesc inutile:

„Preşedintele Klaus Iohannis şi liberalii fac din planul relansării economice a ţării o sindrofie într-un restaurant de lux, au scris social-democrații pe pagina de facebook a partidului.

Aceștia atrag atenția că programul IMM Invest nu a fost gânit cum trebuia:

„IMM Invest a fost croit strâmb. 60.000 de firme de subzistenţă nu au primit niciun ajutor, fiind respinse din start de bănci”, spun social-democrații.

„PNL îşi lansează un program electoral care nu salvează pe nimeni din cei care chiar suferă în economia românească. Amânarea măsurilor de relaxare din 1 iulie chiar îngroapă definitiv turismul şi industria HORECA. S-au întors două milioane de români în ţară, noi deja având 470 de mii de locuri de muncă distruse şi 140 de mii de contracte suspendate în nici 100 de zile. Şomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fiţe”, se mai arată în mesajul transmis de social-democrați.

Sursa Foto: Marcel Ciolacu, PSD. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. credibilitatea psd = 0

  • Din pacate, pzdistul are dreptate. Bancile resping din start firmele.

  • Si tot este peste cea a PeNibiLilor

  • se vede ca sunteti platiti de psd sa postati, pacat ca n-ati facut si voi o scoala

  • Tu ai da bani imprumut unor „firme” cu un angajat?

  • firme fara activitate sau firme gen fantoma sau firme fara viitor sau firme ce nu prezinta garantii , sau firme practic falimentare .

  • Nici regulile de funtionare bancare nu se cunosc , doar garagata – laragata

 2. Pai la cat e de elegant nea sica, unde voiati sa puna tara la cale, in carciuma de la gara? Nu ca nu ar merita sa bea acolo, dar pe voi v-as pune sa maturati dupa el, cam pe-acolo consider ca va aflati.

 3. Asa se intampla cand nu suntem informati! Bancile sunt obligate sa respecte niste regulamente ale BNR referitoare la categoriile de clienti pe care le pot credita. Exista un set de conditii pe care potentialul beneficiar de credit trebuie sa le indeplineasca si in functie de care banca il va incadra intr-o anume categorie de risc. Daca clientul se incadreaza intr-o categorie de risc foarte ridicat, banca nu are voie sa-l crediteze!

 4. „It’s the economy stupid”- Bill Clinton, idolul vostru reales la brat cu Monica si Killary.

 5. Interesant! Doar ca ala de da din gura e de la PSD, bancile devin bune. Pai ce e aia INM Invest, in care statul garanteaza partial creditul, limitat, daca bancile fac ce stiu ele mai bine- nu dau credite la firme! E ceva schimbat, sunt ajutate firmele sa idi revina, sau doar gargara? Statul ce garanteaza? Cum ajuta?!

 6. Va doare undeva de Companii!
  Ia uite ce mizerie zace in craniile acestor escroci:
  30 Iuniie 2020: „Hotărâre fără precedent a Senatului Romaniei: Guvernul să analizeze pericolele tehnologiei 5G.
  Senatul solicită Guvernului şi Comisiei Europene să analizeze STUDIILE care atrag atenţia asupra pericolelor şi vulnerabilităţilor tehnologiei 5G.
  Senatorii au adoptat marţi, 30 iunie, o hotărâre în acest sens.
  Plenul Senatului a ADOPTAT, cu majoritate de voturi, Raportul Comisiei pentru Afaceri Europene la proiectul de hotărâre referitor la Comunicarea Comisiei către Parlamentul European, Consiliu, Comitetul Economic şi Social European şi Comitetul Regiunilor – Implementarea reţelelor 5G în condiţii de siguranţă în UE – Punerea în aplicare a setului de instrumente al UE. Documentul european prezintă modul în care reţelele 5G sunt pe punctul de a genera o plajă largă de oportunităţi pentru cetăţenii, societatea si economia Europei.
  Potrivit Raportului, Senatul Romaniei salută lansarea procesului de reflecţie privind beneficiile şi vulnerabilităţile utilizării tehnologiei 5G, sprijină ambiţia Europei de a devenit lider mondial al celei de-a patra revoluţii industriale (Industria 4.0) şi prin beneficiile utilizării tehnologiei 5G, pentru a se putea astfel genera oportunităţi multiple cetăţenilor, societăţii, economiei europene.
  Prin aceeaşi Hotărâre, Senatul Romaniei atrage însă atenţia că există atât studii ştiinţifice(!!?) care semnalează PERICOLUL şi vulnerabilităţile tehnologiei 5G, cât şi „fake news-uri”, care pot duce la o imagine eronată a opiniei publice despre tehnologia 5G, precum şi consecinţe negative, între care distrugerea unor proprietăţi private, ca antenele 5G, proteste în stradă, etc.

  Potrivit documentului, Senatul solicită astfel Comisiei Europene, cât şi Guvernului: să analizeze cu prioritate studiile care atrag atenţia asupra vulnerabilităţilor şi pericolelor tehnologiei 5G, să demareze un dialog transparent cu opinia publică şi reprezentanţii societăţii civile asupra oportunităţilor, vulnerabilităţilor şi pericolelor tehnologiei 5G, precum şi să demareze împreună cu reprezentanţii societăţii civile, comunitatea universitară şi cea ştiinţifică studii ample care să propună soluţii pentru eliminarea vulnerabilităţilor şi pericolelor tehnologiei 5G de orice natură.
  „Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, iar opinia cuprinsă în această hotărâre se transmite către instituţiile europene”, se mai arată în document.
  Preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene, senatoarea PSD Gabriela Creţu, a afirmat, în plen, că Ministerul Sănătăţii lipseşte din grupul interministerial care se ocupă de strategia naţională 5G.

  Senatoarea PSDista Gabriela Cretu e sotia marxist-leninistului Dumitru Buzatu, liderul PSD din Vasluiul cel mai sarac din UE!
  Uite ce a debitat Senatoarea analfabeta, sarita de pe fix:
  1 iunie 2020: „Noi trăim în capitalismul supravegherii, în momentul ăsta se extrag informaţii din noi. Știți că am citit eu odată cifra aia cu multe .. Zeta, nu știu ce. Cu multe multe zerouri, de 10 la 27 de biţi de informaţie pe care unii le utilizează, și le utilizează pentru a ne controla comportamentele. Nu e vorba … e mult mai mult. De asta măcar dacă suntem resursă, trebuie să plătească dividentul.
  Ori acestea sunt nesoluționate. Efectele pe piața muncii sunt nesoluționate, efectele asupra sănătății sunt necalre, petru că nu sunt studii. Iar dacă sunt, atât de nouă este tehnologia, încât tare mă tem că multe studii sunt interesate, plătite de unii sau de alţii. Ce ştim din istorie, din istoria ştiinţei. Eu sunt doctor în epistemologie. Mă pricep la teoria cunoașterii și la istoria științei. Se întâmplă întotdeauna chestiile astea”, a declarat Gabriela Creţu.”

 7. CASSUALLY!Realitatea doare!Si ai senzatia ca esti intangibil!Ai facut scoal pe baza de concurs de dosar sau la privat,pe bani!!Aceste firme nu erau motiv de crestere a somajului!Contribuiau singure pentru ei,pentru angajatii lor(multi,putini!),plateau si tva,si impozite pe venituri si,impozite pentru bugetul local!!!Au fost marite impozitele la bugetul local,in acest an de 3 ori fata de anii anteriori!!Iar scutirea penalitatilor si dobanzilor cu care se lauda guvernul tau,NU se aplica pe motiv ca nu este in programul calculatorului!Faptul ca aceste firme vor muri,va duce la majorarea taxelor pentru cele care supravietuiesc si,pentru persoanele fizice!!!Tu,care ai scoala si,banuiesc ca ai si bani fiind in buget,ferit de restructurari ca nu esti psd-ist,NORMAL ca nu ai probleme!!!Daca nu ar fi inchis activitatea acestor firme,s-ar fi dus singuri la bănci, dacă aveau nevoie!!!Dar,fără supărare,să aveți în viața tot ce gândiți pentru alții!Si,pe același sistem: din două în două săptămâni,anunțati la ore de noapte!!!

  • Capitalismul ,daca inca nu stii este o lume dura . Raman doar cei care pot ,nu cei care vor sa fie conectati la stat .

 8. m!!!!Nu am cerut conectarea la stat!!!Vrem dreptul constituțional de „libertate economică și „dreptul la proprietatea privată,dreptul de a muncii”!!!!Nu vrem NATIONALIZARE și nici închiderea activității pentru ca STATUL poate!!!Sper sa ti se întâmple exact ce gândești!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.