G4Media.ro

PSD, de Ziua Europei: Ne dorim o Europă mai echitabilă și mai…

Sursa foto: Facebook

PSD, de Ziua Europei: Ne dorim o Europă mai echitabilă și mai socială, mai apropiată de cetățeni, mai puțin birocratizată

Partidul Social Democrat transmite că susține declanşarea procedurilor de schimbare a tratatelor europene pentru a face Uniunea Europeană mai echitabilă şi mai socială, mai apropiată de cetăţeni, mai puţin birocratizată.

„Parlamentul European a decis, săptămâna trecută, convocarea unei Convenţii pentru modificarea tratatelor europene, ca urmare a solicitării venite din partea cetăţenilor în cadrul Conferinţei privind Viitorul Europei. Sprijinim schimbarea modului în care funcţionează Uniunea Europeană atât timp cât scopul este clar: ne dorim să clădim o Europă mai echitabilă şi mai socială, mai apropiată de cetăţeni, mai puţin birocratizată, care nu lasă niciun cetăţean şi nicio ţară în urmă. Aşa cum este subliniat şi în rezoluţia legislativului european, ne dorim instrumente şi mecanisme prin care Uniunea Europeană va putea cu adevărat să îi sprijine şi să îi protejeze pe europeni în mod constant, dar şi să acţioneze eficient în contextul unor crize economice, pandemii sau conflicte”, a declarat preşedintele-coordonator PES activists România, Victor Negrescu.

El a făcut această precizare luni la conferinţa anuală de Ziua Europei, intitulată „Pentru o Europă care nu lasă pe nimeni în urmă”, organizată de PES activists România şi PSD.

În cadrul conferinţei, Evelyn Regner, vicepreşedinte al Parlamentului European, a subliniat, potrivit unui comunicat de presă, importanţa unei Europe care îi ajută pe cetăţeni şi pune în prim-plan egalitatea de şanse.

„Mesajul cetăţenilor a fost unul foarte clar: Uniunea Europeană trebuie să vorbească cu o singură voce. Îmi doresc, în viitor, o Europă în care echitatea, solidaritatea şi egalitatea să fie principii-cheie. De aceea, salut lansarea programului „Sprijin pentru România”, susţinut de Partidul Social Democrat, prin intermediul căruia sunt combătute inegalităţile şi este sprijinită populaţia afectată de pandemie şi de războiul de la graniţă”, a declarat Evelyn Regner, conform Agerpres.

Sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

17 comentarii

 1. Pe-Se-Deee, sunteti la putere! Cand intram in Schengen?!

  • „Ne dorim o Uniune Europeană fără MCV, fără Parchet condus de Kovesi, fără legi împotriva hoților, fără control pe cheltuirea banilor etc.” – zise pesedeaua lui Bombonel, lui Pontea, lui Dragnea, lui Dancilă, lui Ciolacu, lui Ciordache, lui Bădălău……

 2. O Europa mai puțin birocratizată. Ca la noi, nu? :)))

  • 20-30% AU CRESCUT NUMARUL DE LACUSTE DIN MINISTERE !

   PESEDISTUL consort AL olgai PEREMISTA S-A DUS LA UE SA-SI IA AMARTAMENT, NU SA REPREZINTE CETATENII. STA LANGA consoart SA-SI VADA DE AFACERILE DE CLAN.

 3. Hahahaha, mai putin birocratizata, hahahaha…. 😈

 4. PSD mai aproape de cetateni, de buzunarul lor …

 5. Ce obrăznicie bă, cel mai corupt partid din Romania care a inventat birocrația cea mai perversă din UE, acest partid”social democrat” cu cele mai bogate elite corupte vrea dreptate socială….ha ha ha ha ha ha ha ha…Nici Eugenia nu ii crede…

 6. Și ne dorim sa ciordim cat mai mult!

 7. PSD vrea o Europa exact pe dos fata de cea facuta de Ciuma Rosie in Romania:
  – echitabila: PSD a inventat pensiile speciale nesimtite, „specialii” si „esentialii”, deci numai despre echitate nu e vorba.
  – mai apropiata de cetateni: conducerile PSD, PNL, UDMR, dar si Iohannis, se ascund de romani si de intrebarile lor si nu mai dau socoteala nimanui pentru golaniile facute.
  – mai putin birocratizata: pesedistii, inventatorii „dosarului cu sina” si a plimbarii hartiilor intre functionari, dau lectii europenilor… 🙂

 8. PSD isi doreste o Europa mai sociala, care sa imparta avutia cu psd-istii din est. (Nu cu oamenii)

 9. Românii nu așteaptă nimic de la voi, escrocilor. Nu aveți nici voință, nici nu vă duce capul, mediocrilor. Inteligența voastră tinde către zero. Nu vă pasă decât de buzunarele voastre pe care le umpleți la nesfârșit.

 10. Interesul național e o vorbă goală pentru voi. Nătângi slugarnici și mafioți.

 11. Da, da, sigur asta doriți. Eu care credeam ca va doriți numai o europa in care sa va iasă si vouă ceva.

 12. Prostul ăsta spune despre Europa ce ar trebui să facă el in Romania!

 13. Iar noi ne dorim o pauza de la peeeneeeleeeseeedeee.

 14. Mai socială, adică cu mai multe salarii astronomice și mai multe pensii speciale nesimțite și mai mulți baroni și boieri, pentru care sclavii să lucreze pe brânci pentru salarii și pensii de mizerie ?