G4Media.ro

PSD atacă PNL la Suceava din cauza liderului AUR: ”Gheorghe Flutur şi…

Foto colaj: Octav Ganea / Inquam Photos, Ilona Andrei / G4Media

PSD atacă PNL la Suceava din cauza liderului AUR: ”Gheorghe Flutur şi Ion Lungu sunt cei care i-au ajutat pe George Simion”

Gheorghe Flutur şi Ion Lungu sunt cei care i-au ajutat în carieră pe George Simion (AUR) şi Andrei Nesculescu (SOS), iar acum organizează miting prin care să stăvilească extremismul, susține preşedintele PSD Suceava, consilierul local Dan Ioan Cuşnir, relatează Crai Nou.

El susține că cei doi lideri liberali suceveni, Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava şi Ion Lungu, primarul municipiului sunt cei care i-au ajutat pe George Simion, liderul AUR, şi Andrei Nesculescu, liderul SOS Suceava, să crească, iar acum organizează miting prin care să stăvilească extremismul pe care chiar ei l-au cultivat.

”Duminică, 28.01.2024 „bărbatul” Flutur Gheorghe urla la un microfon către George Simion de care îl despărţeau două rânduri de garduri, o armată de jandarmi pe Esplanada Casei de Cultură şi încă 7 jandarmi care stăteau în jurul „bărbatului”.

După ce a urlat câteva secunde la microfon, „bărbatul” Flutur Gheorghe şi-a abandonat colegii de partid în faţa Casei de Cultură şi „a fost extras” cu o maşină care îl aştepta cu motorul pornit. S-a comportat exact ca un copil care sună la soneria unui apartament şi fuge”, susțin liderul PSD.

El îi acuză pe cei doi că George Simion și-a lansat în 2018 carte „Blocaţi în Labirint”, în Suceava.

”I-au descoperit şi i-au ajutat să crească pe George Simion şi pe Clovnul Andrei Nesculescu. Au „mâna bună” la oameni, i-au descoperit, cu mult înaintea noastră, i-au ajutat să crească şi acum tot ei se plâng că au apărut extremiştii”, a mai spus liderul PSD Suceava.

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

 1. Noi am mai văzut filme din-astea.
  ……..
  – Ei vreau să fie ca în vestul sălbatic unde şeriful era prieten cu baronul local şi pe indieni să îi ţină la respect şi sclavi să fie pentru ei.
  – Ei vreau comasări să fie numai ei votaţi iar pe indieni cu apă de foc şi mici să îi aducă la vot.
  – Ei vreau primar cowboy harnic la alegeri dar ciocul mic că vine şeriful dacă vor şi ei parte prea mare de la turma lor.
  – Ei vreau şi turma din stânga păşuni şi turma din dreapta păşuni şi cine nu le face loc are de-a face cu şeriful lor.
  – Ei vreau linişte şi stabilitate şi când indienii se revoltă fac pact cu alte triburi de indieni şi în aur îi plătesc ca să se războiască ei între ei de la final să rămână doar ei.
  – Ei nu vreau sindicate unite de indieni dar îi vrea pe liderii lor de sindicate uşor de cumpărat cu un chef cu apă de foc şi un mic vânat pus la proţap.
  – Ei nu vreau nici cu estul şi nici cu vestul, ei vreau vestul lor sălbatic balcanic cu şerifii lor.

  Ce vream să vă spunem este că în westernele astea nu toate se termină la fel, câteodată mai apare şi lupi singuratici trotinetişti şi ciuruieşte toată baroniada asta salbatică, câteodată chiar şi indienii când se unesc câştigă batălii în vestul ăsta sălbatic cunoscute pe la noi ca revoluţii balcanice, câteodată fuga după putere şi teritorii şi votanţi duce la drame între baroni de ajunge să se împuşte ei între ei cum zilele astea vedem de trotinetiştii vor mai găsi oraşul pustiu cu indienii deja fericiţi.

  Ca fapt divers vă anunţăm că am observat că în filmele astea western în majoritatea cazurilor şeriful nu supravieţuieşte de ori care parte ar fi, motiv care ne face să fim tare îngrijoraţi pentru ei când vedem ce fac zilele astea fiindcă atuncea când justiţia nu are nici un control şi se comportă ca în vestul sălbatic se termină de fiecare dată cu şeriful împuşcat.

  Banc nou: când joci în filme de genul WESTERN-SF este clar că niciodată nu lipseşte invadatorii REPTILIENI CU CIPURI ŞI SCENARII APOCALIPTICE de se transformă filmul în ACŢIUNI DRAMATICE FANTASTICE dacă nu în PARODII MELODRAMATICE CU ILUZII FANTASTICE şi dacă este trilogie toată lumea a observat cum la multe s-a întâmplat că cu fiecare film apărut scenariul este mai slăbuţ şi cu actori tot mai necunoscuţi cum şi în cazul ăsta am văzut(auzi la ei să se bată JohnWayne cu alde Ciucă-Coolacu-Simion-Şoşoacă şi să te mai miri de ce vestul sălbatic a dispărut, sunt tot mai comice personajele negative😁).