G4Media.ro

PSD acuză guvernul de subminarea economiei naționale: Zero euro din PNRR în…

PSD acuză guvernul de subminarea economiei naționale: Zero euro din PNRR în 2021/ România pierde un an pentru contractarea proiectelor

PSD acuză Guvernul de subminarea economiei naţionale, pentru că România nu va primi, în acest an, niciun euro prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a criticat Guvernul în ultimele zile pe teme economice, acuzând faptul că România ar fi depășit gradul de îndatorare de 50%.

„ZERO EURO DIN PNRR ÎN 2021! PSD a avut dreptate! România nu va primi niciun euro din PNRR în acest an! România NU se poate baza pentru finanţarea deficitului uriaş pe avansul de 1,3 miliarde de euro din PNRR! Mai mult, România pierde un an pentru contractarea proiectelor! Autostrada Moldovei devine un vis spulberat de incompetenţa guvernanţilor păstoriţi de Florin Cîţu!

Şi mai grav întreg capitolul Energie – coordonat de liberalul Virgil Popescu – trebuie refăcut! Comisia Europeană a respins categoric atribuirea directă a sutelor de milioane de euro către sponsorii de partid ai puterii.

Vicepremierul Dan Barna, şeful lui Cristian Ghinea – principalul responsabil pentru eşecurile repetate privind PNRR-ul – a fost nevoit să accepte evidenţa şi să dea dreptate PSD! Este de-a dreptul criminal că România e nevoită să se împrumute alte miliarde de euro şi să plătească dobânzi grele pentru a suplini absenţa avansului din PNRR! Domnilor guvernanţi, sunteţi vinovaţi de SUBMINAREA ECONOMIEI NAŢIONALE!”, arată o postare de joi pe pagina de Facebook a PSD.

Context

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marți seara, la Antena 3, că România a ajuns la un record de îndatoare de aproximativ 50% și susține că din această cauză vor fi înghețate creșterile de salarii, de pensii și de alocații. Ciolacu a mai spus că, potrivit legii, primul ministru ar trebui să vină în fața Parlamentului cu un plan de redresare economică.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Pot veni si complet fara haine? Sau cu mitraliera la ei ? Cu păduchi la scoala ? O holeruță o salmonelă? Fiecare cu optiunea lui, de ce sa discriminăm.

  2. Pentru pisdiști, o basculantă de plăcuțe suedeze; pentru că ei au adus bunăstarea românilor, ei au promovat hoția la cel mai înalt nivel, alături de prostia translucidă, vasilisciană… cand hamsterul era condamnat și conducea Camera Deputaților, vulguța promitea dublarea pensiilor… peste doi ani… în ceea ce-l privește pe ciolanul, individul este foarte limitat, atât în gândire cât și în discurs, iar greutatea cu care poate să-și exprime opinia în fața unui interlocutor arată limita actuală a partidului care a îngropat România prin fraude succesive, uneltite partinic… Părerea mea.

  3. O da, că fmmpsd scotea un pnrrrr de 999 trilioane, se stie ca fmmpsd sunt extrem de competenți și că iubesc mult UE.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.