G4Media.ro

PSD, acord de colaborare cu Pro România, ALDE, PER şi PPU-SL pentru…

PSD, acord de colaborare cu Pro România, ALDE, PER şi PPU-SL pentru demiterea lui Clotilde Armand de la Primăria Sectorului 1

PSD a încheiat un protocol de colaborare şi parteneriat cu patru partide pentru strângerea de semnături şi organizarea de alte acţiuni în vederea demiterii primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, potrivit News.ro.

Protocolul de colaborare este încheiat cu Partidul Pro România Social Democrat, Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal) – PPUsl, Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) şi Partidul Ecologist Român (PER).

Principalele obiective asumate de cele cinci partide în document sunt: „valorificarea, în domeniul organizării şi desfăşurării referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1 din Bucureşti, a potenţialului componentelor umane, etice, profesionale, existente în cadrul fiecărei părţi, înlăturarea în mod democratic a primarului Clotilde Armand, precum şi participarea, în comun, la promovarea spiritului civic şi a valorilor democraţiei şi statului de drept, corelate cu interesele locuitorilor din Sectorul 1”, se arată într-un comunicat de presă al PSD.

Social-democrații alături de cele patru formațiuni politice constată, printre altele „modul în care a fost acaparată în septembrie 2020 administraţia publică locală – Primăria Sectorului 1 Bucureşti, acţiunile ulterioare ale candidatului USRPLUS la primăria Sectorului 1, iniţiate alături de alţi membri ai USR PLUS, care au intrat ilegal în sala Biroului Electoral de Sector 1 în care se aflau sacii cu voturi, elemente ale anchetei procurorilor în desfăşurare care au apărut în spaţiul public şi au fost preluate ca ştiri pe toate canalele media şi care întăresc faptul că sunt indicii certe că au fost fraudate alegerile din 27 septembrie 2020 în Sectorul 1, Bucureşti, incapacitatea administrativă a primarului validat al Sectorului 1 de a-şi exercita atribuţiile funcţiei, încălcarea flagrantă a dispoziţiilor legale impuse de normele sanitare şi de mediu, spaţiul urban lăsat în degradare, neglijarea intenţionată a sănătăţii publice în plină pandemie prin care pune în pericol sănătatea cetăţenilor, aceştia fiind expuşi la focare de infecţie în spaţiul public”.

Potrivit angajamentului asumat în protocolul de colaborare, fiecare semnatar colaborează și eficientizează comunicarea la nivel central şi local, în vederea atingerii obiectivelor asumate, şi îşi va mobiliza complet toate resursele pentru a colecta un număr cât mai mare de semnături necesare pentru iniţierea referendumului.

Fiecare parte îşi va mobiliza complet toate resursele pentru a asigura participarea la referendum a unui număr cât mai mare de cetăţeni cu drept de vot, cu domiciliul sau reşedinţa în Sectorul 1, pentru a asigura pragul minim legal pentru validarea consultării populare, se precizează în documentul semnat de liderii celor cinci formaţiuni.

„Părţile semnatare ale protocolului vor monitoriza în mod activ şi continuu imparţialitatea membrilor oficiului electoral din Sectorul 1, corectitudinea desfăşurării votului şi respectarea întocmai a legii în procesul de numărare a voturilor şi de stabilire a rezultatului final al referendumului. Părţile vor putea organiza acţiuni comune de propagandă pentru promovarea necesităţii organizării şi desfăşurării referendumului, precum şi pentru popularizarea beneficiilor demiterii lui Clotilde Marie Brigitte Armand din funcţia de primar al Sectorului 1 Bucureşti. Conflictele publice între membrii partidelor, precum şi atacurile publice împotriva unor colegi sau a unui partid semnatar al prezentului protocol nu sunt permise”, mai arată protocolul de colaborare.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat că în mod „categoric se strâng semnăturile pentru demiterea doamnei Clotilde Armand” şi că până acum au fost adunate 20.000 de semnături, dar că ţinta este de 60.000.

Sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

25 comentarii

 1. Lichele ipocrite .

  • Cica si celebrul Tudy o sa dea o mana de ajutor

  • Clotilde atat trebuie sa faca public: listele de semnaturi vor fi verificate in amanunt si orice fals va fi semnalat organelor de ancheta.

   Daca afla toata lumea asta, nu reusesc aia nici sa stranga semnaturile necesare. Caci toti membrii lor si votantii devotati intra intr-un cinematograf …

 2. Nu cred ca am mai vazut asa ceva in romania

 3. Noaptea mintii! Dar la ce sa te astepti de la astia? Nu merita comentat, nici macar bagat in seama.

 4. Coalitia hotilor. Presimt ca va participa si peeneelee, doar ca asa mai din umbra, sa nu bata la ochi.

 5. ce disperati sint ! va dati seama ce cascaval au pierdut Ce seriozitate si incredere pot avea cind dupa ce i-a scuipat pe astia acum ii linge Josnici !

 6. Cand castiga PSD alegerile este vointa poporului, iar cand le pierde contesta rezultatul si uita de voturile celor ce au ales oponentul.

  • Rezultatele nu sunt contestate in mod expres de PSD, ci de imaginile difuzate, in care se vad mai multe actiuni ce nu sunt normale a se realiza in perioada alegerilor, fapte ce duc automat cu gandul la influentarea rezultatelor …
   Fara acele actiuni, evident si fara imagini, poate ca rezultatul era acelasi…
   Acele actiuni invalideaza rezultatul alegerilor, indiferent din partea cui se presupune ca au venit…

 7. V-a făcut pace cu mafioții, ce dreaq mai vreți acu ? Curațenie ? Da, din 2 in 2.

 8. Cetateana a devenit prea periculoasa pentru mafia transpartinica. Sa fii transparent si sa faci lucrurile corect este un periocol pentru mafioti.

 9. Demiterea acestei hidoșenii este frecție la picior de lemn. Această penală ar trebui să putrezească în pușcărie pentru următorii 15 ani.

  • Dragnea, tu esti?

  • este democratie si este votata, poti sa mai faci clabuci inca 3 ani sau sa te muti din sector daca esti sensibil la sobolani. 🤣

  • Uite unde era oligofrenul pe tura de seara…

  • Deci psd fura si clotilde e penala. Minte de psdist. Ce poti sa mai zici. 2 lei amarati a luat pe postarea asta.

 10. S-au intalnit sobolanii rosii la ceas de seara sa puna de-o alianta. Oare cine in toate mintile sustine sincer (adica fara bani) partidele astea de mortaciuni? Plagiatorul Puie Monta si Ciolanul nespalatul au pus de-o alianta cu doua-trei partide anonime, totul orchestrat de Latrina 3 si Porcu TV.

  • @falsul Goe: usecuriciule stalinist, gaseste-ti alt nick! Dupa urmatoarele alegeri si usecuricii tai se vor alia cu astia din articol si va veti tine de onnannisme de-astea ca sa mai auda lumea de voi!

 11. Doar sa vedeti cum daramam noi sediul ala din kiseleff peste voi instant, putori comuniste si interlope.

 12. Ce comic ! PSD se insoteste cu trei partide – zombi !
  PS. :)))))

 13. Daca da mici si bere, e perfect 😁

 14. CLATITA LA PUSCARIE GREA

 15. Ce partide sunt astea? Ceva cu doi membri pe filială?

 16. Toti semntarii protocolului ar trebui testati pentru posibil consum de substante interzise,si eliminati de pe scena politica.Sunt intr o stare de delir periculos ,care nu pare sa aiba sfarsit.

 17. Va verificați susținerea ,ca alt rezultat nu va fi.Material pentru fraieri.Sanatate la tot netul.