G4Media.ro

Protest spontan al grefierilor în instanțele din România / Motivul: ministrul finanțelor…

Sursa: G4Media.ro

Protest spontan al grefierilor în instanțele din România / Motivul: ministrul finanțelor le-a transmis că nu va asigura fondurile pentru plata integrală a tranșelor din hotărârile judecătorești

Grefierii au declanșat, vineri, acțiuni de protest în mai multe instanțe din București și din țară.

Blocul Național Sindical informează prin afiliatul său, Sindicatul Național al Grefei Judiciare DICASTERIAL, că la nivel național, personalul auxiliar de specialitate din instanțe a declanșat forme de PROTEST spontan concretizate în întreruperea activității cu publicul și suspendarea ședințelor de judecată.

Motivul acestor forme de protest îl reprezintă concluziile întâlnirii de ieri, 7 decembrie 2023, de la sediul Ministerului Finanțelor Publice, la care au participat reprezentanții Blocului Național Sindical, ai SNGJ Dicasterial, dar și președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție.

În urma întâlnirii, ministrul finanțelor, domnul Marcel Boloș, a transmis ca NU va asigura fondurile pentru plata integrală a salariilor și a tranșelor din hotărârile judecătorești, se arată într-un comunicat BNS.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Stati linistiti ca se vor gasi bani si pentru voi ca doar n-o sa fie lasati „specialii” sa se chinuie fara voi si tocmai ce au taiat de la Educatie…

  2. E tare Boloș ăsta!

  3. Și grefierii au pensie specială, nu?
    Peste tot numai”speciali”.

  4. O țară de speciali! Slugile din privat să nu se ducă la vot că USR nu este format din Sfinți! Să muncească pentru speciali in continuare!