G4Media.ro

Protest CNE în prima zi de şcoală. Elevii sunt îndemnaţi să poarte…

Protest CNE în prima zi de şcoală. Elevii sunt îndemnaţi să poarte o banderolă neagră pe braţ, ca să-şi exprime nemulţumirea faţă de măsurile populiste

Consiliul Național al Elevilor îndeamnă toți elevii din România să protesteze cu ocazia începerii cursurilor din anul școlar 2019-2020, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. “În data de 9 septembrie, în timpul desfășurării festivității de deschidere a anului școlar în fiecare școală, îi încurajăm pe cei ale căror interese le reprezentăm să se alăture protestului intitulat „Doliu pentru educație”, spun elevii. Protestul are loc în urma publicării Ordinului de ministru prin care elevii ce obțin medii mai mici de 5 la Evaluarea Națională sunt trimiși direct în școlile profesionale.

Citeşte articolul integral pe Edupedu.ro

FOTO: pixabay.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Bine ca CNE nu-i indeamna sa invete! nu mai aveam niciun viitor membru de partid la usereu!

  2. Ii sustin in demersul or .
    In plus , le sugerez elevilor sa paraseasca incinta institutiilor de invatamint in momentul in care preotii vor incepe slujbele . Preotii trebuie sa se afle acolo chemati de elevi si de parinti . Nu de profesori , inspectorat , sau mai stiu eu ce functionari bugetari ordinari .