G4Media.ro

Protest al poliţiştilor în faţa Ministerului de Interne pentru acordarea restanţelor salariale…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Protest al poliţiştilor în faţa Ministerului de Interne pentru acordarea restanţelor salariale / ”Ne-am săturat efectiv să fim fraierii de serviciu ai sistemului bugetar”

Sindicaliştii din Poliţie anunţă că protestează, miercuri, de la ora 11.00, în faţa Ministerului de Interne. ”Nu revendicăm majorări salariale, ci doar respectarea legii şi acordarea restanţelor ce ni se cuvin”, au transmis sindicaliştii, citați de News.ro.

”Aşa cum v-am informat anterior, poliţiştii vor fi din nou în stradă pentru a solicita plata drepturilor salariale restante pe care Guvernul României a considerat de bunăcuviinţă să le îngheţe. Astfel, sub pretextul că aplicarea legii salarizării nu este posibilă, în timp ce alte categorii socio-profesionale au beneficiat în acest timp de diverse majorări salariale, constatăm că se împlinesc 2 ani de când drepturile noastre salariale restante au fost îngheţate. În aceste condiţii, Sindicatul EUROPOL continuă seria de proteste prin care nu revendicăm majorări salariale, ci doar respectarea legii şi acordarea restanţelor ce ni se cuvin, întrucât ne-am săturat efectiv să fim fraierii de serviciu ai sistemului bugetar care primesc din când în când promisiuni deşarte sau doar firimituri”, au transmis sindicaliştii.

Începând cu ora 11:00, sindicaliştii vor protesta în faţa Ministerului Afacerilor Interne pentru susţinerea aplicării Legii nr. 153/2017, act normativ ce a fost suspendat prin ordonanţe de urgenţă începând cu anul 2020.

”Trebuie să înţelegem că de pe margine nu se poate schimba cursul destinului nostru şi nu vom putea să mai asigurăm traiul zilnic pentru familiile noastre, ci doar printr-o implicare activă şi o participare masivă la protestele organizate vom putea determina factorii guvernamentali să-şi îndrepte atenţia asupra drepturilor noastre şi să înţeleagă importanţa muncii noastre pentru societate”, au mai transmis sindicaliştii.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Lasati ca o sa aveti bmw-uri…am auzit ca modelul asta rezolva si problemele legate de mancare si intretinere, pentru toti politistii…asa ca nu va mai stresati atat….😁

 2. Nu le convine, să-și dea demisia și să vină în sistemul privat, să vadă cum se muncește pentru bani.

 3. Si noi ne-am saturat de incompetenta voastra si apararea infractorilor si a politicienilor.

 4. Eu sunt de acord dar să mărească și vârsta de pensionare.

 5. Păi să vă explicăm aşa logic măi justiţiarilor:
  —————————–
  Dacă susţineţi un sistem corupt odată ce au pus mâna pe putere sunteţi un ghimpe pentru ei nu un aliat de nădejde pentru ei, deci e ultimul lucru ca să îşi piardă timpul cu voi, iar ieşiri de genul ăsta în stradă le arată că le funcţionează ce fac pentru că cu cât sunteţi mai deranjaţi cu atâta vă veţi face şi mai rău treaba, iar ei asta îşi şi doresc. Şi dacă mai renunţaţi dintre voi la ce faceţi(să îi înlocuiască cu de-al lor care nu trăiesc din salariu şi din mită) pentru că nu au interes să investească în voi şi să vă apuce cheful să vi se activeze conştiinţa de justiţiar vor fi şi mai puţini ca să îi deranjeze(oare pricepeţi ceva).
  —————————–
  Atuncea când făceaţi jocurile PSD în perioada Dragnea în loc să susţineţi ieşirile în stradă(pentru cei ca voi o făceau) vi s-a explicat acest lucru şi că aicea se va ajunge dar voi se pare că credeţi că au nevoie de voi că să îi apăraţi PE IEI DE IEI(de ce ar vrea aşa ceva măi logocuţelor?).

  Deci explicaţi-ne măi poliţiştilor de ce ar vrea ăştia să vă susţină în vreun fel ca să ajungeţi competenţi ca să îi ridicaţi tot pe ei sau ce credeaţi că crima asta organizată o face vrun privat pe salariu minim pe ecomimie care nu poate să îşi plătească facturile de îl apucă turbarea de trebuie să îi apăraţi pe EI de furia LOR când le VINE să meargă peste IEI.

 6. Fripturistii vor fripturi! Hai la privat baieti! E lapte si miere aici.

 7. 🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾🚾
  🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴
  🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴

 8. Multinaționalele va așteaptă cu bratele deschise,căpușelor.

 9. Atâta timp cât au lideri de sindicat compromiși,nu fac nimic!demisia în grup, toți! să vină alții!!!