G4Media.ro

Promisiunile pentru profesori din Ordonanța taxelor: Creșterea prevăzută pentru 2022 va avea…

Promisiunile pentru profesori din Ordonanța taxelor: Creșterea prevăzută pentru 2022 va avea loc în 2020, an cu alegeri locale și parlamentare

Guvernul le-a promis cadrelor didactice că, prin OUG-ul taxelor, de la 1 septembrie 2020 va avea loc aplicarea devansată, în trei etape, a nivelului de salarizare stabilit pentru anul 2022 în Legea-cadru nr. 153/2017. Modificarea va viza personalul didactic auxiliar, personalul didactic de conducere, de întrumare și control din învățământ, potrivit textului citat.

Citește tot articolul pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. În an electoral, dar după alegerile locale. Vrei mai mult la salariu, bagă votul!

  2. Oricum, promisiunea că le va crește din 2022 era nesimțire, prostie sau ambele! Nici copiilor nu le poti primite așa ceva, cum naiba să emiți o asemenea stupizenie, când tu ai mandat până în 2020 ( sau 20-20)?!?!? Numai proștii și ticăloșii ăștia putea emite o asemenea tâmpenie!
    Iar din 20-20 e clar, o prosteala pe față și mită electorală! Iar pacalesc proștii cu zăhărelul, dacă recâștiga, găsesc ei un motiv pt înghețare (că fraierii oricum sunt îngăduitori cu ei și le cred minciunile), daca nu câștigă aruncă vina și dau motive populației de ură a celor aleși (ăilalți ne&au dat, ăștia au tăiat)
    Ei, oricum de la anul le va fi greu să le plătească și pe cele actuale, vedem de unde mai fura și cu cât ne mai înglodesc în datorii generațiile următoare

  3. Ca om trecut prin perioada de trista amintire a guvernarii Vacaroiu, consider ca fiecare marire anuntata a salariilor ar trebui insotita de un angajament ferm privind nivelul ratei inflatiei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.