G4Media.ro

Proiectul de Hotărâre de Guvern privind deschiderea unui nou punct de trecere…

Sursa foto: https://www.schengenvisainfo.com/

Proiectul de Hotărâre de Guvern privind deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei între România şi Ungaria, în consultare publică

Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind deschiderea punctului internaţional de trecere a frontierei de stat Beba Veche (România) – Kubekhaza (Ungaria) a fost lansat în consultare publică, a anunţat joi Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI).

Ministerul Transporturilor a iniţiat procedura de consultare publică cu privire la unele proiecte de acte normative, prevăzută de Legea 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, transmite Agerpres.

În consultare publică se mai află actul normativ referitor la „trecerea în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii a sectorului de drum judeţean DJ 682, inclusiv a terenului aferent acestuia aflate în domeniul public al judeţului Timiş şi în administrarea Consiliului Judeţean Timiş, precum şi încadrarea acestuia în categoria funcţională a drumurilor de interes naţional”.

Pe lista actelor normative în dezbatere publică se mai află Proiectul de Ordin al ministrului transporturilor şi infrastructurii pentru aprobarea Reglementării Aeronautice Civile Române RACR-OAP „Operaţiuni Aeriene cu Planoare”, ediţia 1/2024.

Ministerul Transporturilor a transmis spre consultarea publicului şi „Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind suplimentarea pe anul 2024 a sumei prevăzute ca justă despăgubire aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 791/2020 privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Drum Expres Craiova-Piteşti şi legăturile la drumurile existente, tronsonul 3”.

Conform sursei citate, în consultare publică se mai află Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind actualizarea valorii de inventar şi datelor de identificare ale unor bunuri aflate în domeniul public al statului şi administrarea Regiei Autonome Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA, regie autonomă ce funcţionează în subordinea MTI, ca urmare a reevaluării şi actualizării unor cărţi funciare.

Sursa foto: https://www.schengenvisainfo.com/

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...