G4Media.ro

Proiectul de hotărâre care ar urma să prelungească starea de alertă cu…

Proiectul de hotărâre care ar urma să prelungească starea de alertă cu 30 de zile, pe ordinea de zi a şedinţei de vineri a Guvernului

Pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de vineri, care va începe de la ora 17.00, se află și proiectul de hotărâre care prevede prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 16 august 2020. Documentul cuprinde și măsurile care se vor aplica pe durata noii stări de alertă, în scopul prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de COVID-19.

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a anunţat că va avea loc o întrunire a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU), înaintea şedinţei de Guvern, în contextul hotărârii care prevede prelungirea stării de alertă.

„Începând cu data de 16 august 2020 se prelungeşte cu 30 de zile starea de alertă pe întreg teritoriul ţării, instituită prin Hotărârea Guvernului nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de 2 / 2 COVID-19, aprobată cu modificări şi completări prin Hotărârea Parlamentului României nr. 5/2020, cu modificările şi completările ulterioare, prelungită prin Hotărârea Guvernului nr. 476/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, şi prin Hotărârea Guvernului nr. 553/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 17 iulie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare”, se precizează în proiectul de hotărâre, conform news.ro.

Foto: gov.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. DATI-VA LA O PARTE SA VINA dragnea SA SE INSCAUNEAZE CU INTERLOPII. SA-I PUNA DE-A STANGA, DE-A DREAPTA. SI PRESURI tudoreii, dornenii.
  INTERLOP SUPREM AL rromaniei.

 2. cameleon imposibil de detectat.

 3. la noroc , domn cu freza mai ciudata ..

 4. la noroc 2 :
  USA in Telekom , pe banca vis-a-vis
  telefon cu husa flip

  greu
  cameleon

 5. 4 la masa , la peste , 1 saptamana 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.