G4Media.ro

Proiect de lege pentru utilizarea semnăturii electronice în relațiile de muncă/ Violeta…

Proiect de lege pentru utilizarea semnăturii electronice în relațiile de muncă/ Violeta Alexandru: Am aşa un sentiment cu care lupt că, de fapt, nu vrem să facem digitalizare

Preşedintele PNL Bucureşti, deputatul Violeta Alexandru, anunţă că în această săptămână va depune, alături de alţi colegi liberali, propunerea legislativă privind semnătura electronică în relaţiile de muncă.

„Semnătura electronică va fi opţională, în proiect vorbesc despre: posibilitatea utilizării semnăturii electronice la încheierea contractelor de muncă/ actelor adiţionale şi a altor documente ce derivă din executarea acestuia; posibilitatea ca angajatorii să achiziţioneze semnătura electronică pentru propriii angajaţi, cheltuielile fiind deductibile fiscal; dovada instruirii SSM să poată fi realizată şi în format electronic şi semnată cu semnătura electronică (nu doar pe hârtie cu pixul); inspectorii de muncă să accepte, la momentul controlului, documentele existente în format electronic, fără a solicita printarea acestora”, precizează fostul ministru al Muncii, într-o postare, luni seara, pe pagina sa de Facebook.

Ea susţine că a plecat de la Ministerul Muncii „cu acest lucru nerezolvat, după săptămâni de eforturi”.

„Semnătura electronică în relaţiile de muncă este la capitolul – lucruri pe care nu am reuşit să le finalizez. Un lucru trebuie să ştiţi despre mine – nu renunţ. (…) Am aşa un sentiment (cu care lupt) că, de fapt, nu vrem să facem digitalizare. Vorbim, dar nu facem. Câtă energie se consumă pentru a ţine România captivă unui mod rudimentar de a gestiona relaţiile între instituţii, între instituţii şi cetăţeni, între cetăţeni şi angajatori. Vă spun direct – se poate o Românie modernă!”, conchide Violeta Alexandru. (Sursa: Agerpres)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Păi acum realizează că e plin la stat de angajați analfabeți, cărora le este frică de calculator? Evident se lupta cu ghearele să nu li se ia ștampila și pixul….

 2. Violeta Alexandru este o mincinoasa aroganta si parsiva, isi cultiva imaginea si fraierii pun botul ca „vai doamna ce rau ca nu mai sunteti in minister”, cand de fapt ea n-a facut niciodata nimic pentru noi si nu da doi bani pe noi.

 3. cu oameni vechi nu se face nimic nou. e timpul ca cineva sa inceapa sa inteleaga ca nu mai sintem in comunism cind ieseai la pensie pe pozitia pe care ai intrat. faci fisa cu responsabilitatile locului de munca. nu se executa, pa/

 4. Acum a recitat o poezie!
  Oda Guvernării sau a Caşcavalului!
  Faceti Legea Pensionarului Capuşă!

  Fara O mie si una dr exceptii
  Toata lumea sa iasă ia pensie când are vârstă legală!
  Iar cine vrea sa muncească peste 62 respectiv 65 de ani sa o sa impoziteze progresiv veniturile cu 10 % pentru fiecare an muncit după varsta legală de pensionare!

  Daca impozitul legal pe venit este de 10% atunci cand iese oficial la pensie impizitul sa fie:
  – 20% in primul an de pensie,
  – 30% in anul Doi de pensie,
  – 40% in anul Trei de pensie
  Samd.
  Nu va mai fi nicio presiune!
  Ce atâtea mii de Exceptii!
  O lege pentru toti!

  Text valabil pentru oricare membru al Guvernului mieu.
  Pas cu pas!
  Sau din greseala in greseala,
  Spre victoriei finala!

 5. Exista deja un Regulament european (eIDAS) de aplicatie directa care prevede validitatea semnaturii electronice si echivalarea ei cu un original (semnatura calificata si intr-o masura mai mica cea avansata), asa ca sincer nu inteleg care e scopul acestui proiect de lege…

 6. „Am aşa un sentiment cu care lupt că, de fapt, NU vrem să facem digitalizare. Vorbim, dar NU facem.”

  Asa e, NU vreti!
  NU vreti ca noi, Romanii, sa vedem unde se duc BANII PUBLICI, vreti ceata, cat mai multta ceata!
  Vorbiti vorbe goale, asta spun si eu, de fiecare data, rusine!!!

  Johannis, Vasilica, Orbane, de ce NU VRETI Digitalizare, jigodiilor?!

 7. Nu vor digitalizare ptr.ca se vor vedea miile de bugetari cu pensii+salarii =jumătate miliard/lună!prostimea=firmiturile!adunate toate=împrumuturile! se va vedea:export=canci, producție internă=canci, dobânzi din ce in ce mai multe!Toate=colonie;o opinie!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.