G4Media.ro

Program de microcipare și sterilizare gratuită a câinilor de rasă comună în…

Sursa foto: Facebook / Nicușor Dan

Program de microcipare și sterilizare gratuită a câinilor de rasă comună în valoare de până la 1 milion de lei, aprobat de Consiliul Local al Sectorului 6

Consiliul Local Sector 6 a aprobat, în şedinţa de joi, implementarea programului de microcipare, înregistrare în Registrul de Evidenţă al Câinilor cu Stăpân (RECS) şi sterilizarea gratuită a câinilor din rasa comună şi a metişilor acestora, deţinuţi de persoane fizice cu domiciliul/reşedinţa pe raza sectorului, transmite Agerpres.

Conform actului normativ, finanţarea programului se va face de la bugetul local al Sectorului 6, în limita sumei de 1.000.000 de lei. Programul de microcipare şi sterilizare gratuită se va derula până la sfârşitul anului 2023.

Proiectul de hotărâre a fost iniţiat cu scopul de a asigura reducerea numărului de câini fără stăpân de pe raza Sectorului 6, precum şi reducerea pericolului pentru siguranţa, integritatea şi viaţa cetăţenilor din această zonă administrativ-teritorială, generat de înmulţirea necontrolată a câinilor fără stăpân, prevede actul normativ.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...