G4Media.ro

Profit.ro: Tesla și-a deschis sucursală în Romania / Vor fi deschise stații…

Profit.ro: Tesla și-a deschis sucursală în Romania / Vor fi deschise stații Supercharger la Timișoara, București, Pitești și Sibiu

Gigantul american Tesla, controlat de Elon Musk, și-a deschis sucursala din România prin intermediul căreia urmează să deschidă stații Supercharger. Sucursala a fost denumită Tesla Motors Romania, fiind înființată în urmă cu 12 zile, cu sediul social în clădirea Central Business Park din București, relevă date prezentate acum de termene.ro și citate de Profit.ro

Primul Supercharger (tehnologie de încărcare rapidă pentru mașinile electrice) va fi deschis la Timișoara, în trimestrul I al acestui an, după care vor urma București, Pitești și Sibiu, în trimestrul II al anului.

Potrivit datelor oficiale, la finalul anului 2019, pe șoselele din România erau înmatriculate 87 de automobile Tesla, dintre care 55 aveau o vechime de sub doi ani, iar 30 aveau, la 1 ianuarie, între 3 și 5 ani. Dacă le adăugăm și pe cele cumpărate în 2020, avem un volum total de 143 de automobile Tesla în circulație, în România.

Citește integral pe Profit.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Deci cum? Au deschis birou în București, dar primul supercharger nu va fi făcut la Bucale, ci la Timișoara. Ceva îmi scapă.

  • Frustratilor le scapa multe, dar tu nu ai cum sa-ti dai seama.

  • Ce iti scapa sunt elementele de baza ale geografiei. Cand vii cu un Tesla, de obicei nu vii de la Sofia, ci de la Budapesta incoace pe M0 sau cum dracu s-o numi. Si unde s-o incarci? Pa la Timisoara. Caci oricat de cosmopolit e Bucurestiul, Timisoara e inca mai aproape de Budapesta decat de voi.

  • Ben și Sandokan, mulțumesc că m-ați luminat. Acum pot să mă întroc liniștit înapoi la mine în coteț. PWP!

 2. Iaca -sa. Mai avem si noi voie sa fim primii.
  Timisoara oras European adevarat

 3. Pe elon musk nu il subventiona romanul cu wc in curte…acum romanul sarac si cinstit fara masina deloc da si el 1 euro pentru musk subventie ca asa e in afaceri :))

 4. Raspundeti corect la urmatoarea problema (cistigatorii nu primesc nimic):
  1000 de Tesle (cu care proprietarii inca nu si-au nimerit fluierele picioarelor), fiecare avind un pachet de acumulatori de 50 de KWh, sint puse la incarcat rapid (80% in 30 min). Ce sursa de energie e necesara pentru a le putea da sa suga? Dar pentru 10000?
  O problema de viitor, desigur, cind chiar mai multe de atit se vor afla la incarcare rapida simultan.

 5. Din cate am inteles acesta firma e un doar un importator nu resprezentata officiala Tesla. Multumesc ziaristului sa verifice informatiile si sa restifice articolul daca este adevarat.

 6. nu mai sunt bani pentru asistenti medicali, sunt bani pentru masinuta cu baterie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.