G4Media.ro

Profesorul Cătălin Ciupală, către președintele Iohannis: Cum îndrăznește cineva să pună în…

Sursa foto: G4Media.ro

Profesorul Cătălin Ciupală, către președintele Iohannis: Cum îndrăznește cineva să pună în pericol viitorul unei țări, punând oameni incompetenți în fruntea țării?

„Cum îndrăznește cineva să pună în pericol viitorul unei țări, punând oameni incompetenți în fruntea țării”?, a declarat profesorul Cătălin Ciupală, pentru Edupedu.ro, când a fost întrebat cum reacționează la declarația președintelui Iohannis de săptămâna trecută. Cătălin Ciupală este profesor de matematică la Colegiul National Andrei Saguna din Brasov. Pe 1 iunie, președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii sunt în grevă pentru ca majorările salariale promise și negociate de Ligia Deca să se aplice de acum, așa cum prevedea Legea educației „România educată”.

„Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale? Este o generație întreagă care dă BAC și trebuie să meargă la facultăți. E o generație întreagă care dă Evaluare Nationala. După ce Guvernul le-a dat tot ce au cerut, acum in ce temei mai continuă greva?”, a declarat Klaus Iohannis.

Edupedu.ro: Ca profesor de excelență, ce a însemnat pentru dvs. mesajul președintelui Iohannis, care acum 6 zile a spus „cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale după ce Guvernul le-a dat tot ce au cerut?”

Cătălin Ciupală: Eu aș răspunde în felul următor: cum îndrăznește cineva să pună în pericol viitorul unei țări, punând oameni incompetenți în fruntea țării? Aș răspunde cu chestia aceasta, pentru că sunt dovediți a fi incompetenți prin faptul că nu pot să atragă fonduri fonduri europene.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. @Cătălin Ciupală: Presedintele numit face ce i se spune de catre consilieri, doar bascalia vine de la el.
    Sper sa se trezeasca romanii sa aleaga un presedinte cu minte agera, capabil sa joace ceva gen „simultaneous exhibition” ca la sah – pentru multumirea noastra

  2. mai catalin cum indraznesti tu sa critici indrazneala tradatorului despre indrazneala profesorilor?

  3. Incompetenți dar ascultători.

  4. Pentru că unii pot!