G4Media.ro

Procurorul general, despre decizia instanței de amânare a extrădării fraților Tate: Din…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Procurorul general, despre decizia instanței de amânare a extrădării fraților Tate: Din punct de vedere procedural, predarea într-un astfel de caz trebuie făcută după soluționarea procesului intern

Procurorul general, Alex Florența, a declarat miercuri, că, din punct de vedere procedural, extrădarea într-un caz cum este cel al fraților Tate trebuie făcută după soluționarea procesului intern.

„E o decizie a unei instanțe pe care din calitatea în care sunt nu-mi permit să o comentez. Din punct de vedere procedural, da, extrădarea într-un astfel de caz, predarea de fapt, trebuie făcută după soluționarea procesului intern. Mai mult de atâta în ceea ce privește soluția pe fondul ei, permiteți-mi să nu o comentez”, a declarat Alex Florența.

Frații Tate au fost reținuți, marți, la solicitarea autorităților din Marea Britanie. Cei doi ar fi comis infracțiuni sexuale pe teritoriul Marii Britanii și au fost reținuți în baza a două mandate europene de arestare.

Ei au fost apoi prezentați instanței.

Andrew și Tristan Tate au fost eliberați prin decizia instanței.

Curtea de Apel București a decis punerea în executare a mandatelor de arestare emise în Marea Britanie pe numele celor doi, însă după ce se finalizează definitiv procesul în care Andrew și Tristan Tate sunt judecați în România.

Decizia Curții de Apel București poate fi contestată.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...