G4Media.ro

Probleme în trafic din cauza viscolului și a ninsorii: Circulaţie închisă pe…

Sursa Foto: Twitter/ New York State Police

Probleme în trafic din cauza viscolului și a ninsorii: Circulaţie închisă pe un tronson al A1, în Sibiu, şi pe două tronsoane de drumuri naţionale din Buzău/ Trafic restricţionat pentru maşini de mare tonaj pe trei sectoare de drum din Buzău/ Recomandările poliţiştilor

Circulaţia este închisă duminică dimineaţă pe un tronson al A1, în județul Sibiu, şi pe alte două tronsoane de drumuri naţionale din judeţul Buzău, transmite News.ro. Traficul este restricţionat pentru maşini de mare tonaj pe alte trei sectoare de drum din Buzău.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, este închisă circulaţia pe următoarele tronsoane de drumuri:

– A1 Sibiu – Deva, tronsonul Boiţa – Cunţa, judeţul Sibiu;

– DN 22 Râmnicu Sărat, judeţul Buzău – limita cu judeţul Brăila;

– DN 2B municipiul Buzău – limită judeţul Brăila.

Pe DN 2 Mărăcineni – Oreavul, judeţul Buzău şi ieşire din municipiul Râmnicu Sărat – limită cu judeţul Vrancea, se circulă dirijat, controlat, cu antemergător.

TRAFIC RESTRICŢIONAT (autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone);

– DN 22 limită judeţul Buzău – municipiul Brăila;

– DN 2B limită judeţul Buzău – municipiul Brăila.

TRAFIC RESTRICŢIONAT (autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone):

– DN 2C Costeşti, judeţul Buzău – limită cu judeţul Ialomiţa.

Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare pe raza judeţelor Alba, Bacău, Buzău, Dolj, Gorj, Olt, Prahova, Sibiu şi Vrancea, iar în judeţul Brăila sunt sectoare de drumuri unde partea carosabilă este alunecoasă din cauza poleiului.

RECOMANDĂRI:

Poliţiltii recomandă şoferilor să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să îşi echipeze maşina corespunzător.

”Nu plecaţi la drum fără anvelope de iarnă! Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceţi considerabil viteza pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare este mult mai mare. Nu bruscaţi comenzile autovehiculelor, ci folosiţi frâna de motor pentru încetinire! Pentru evitarea blocajelor de trafic, nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule staţionate şi permiteţi accesul utilajelor de deszăpezire! Înainte de a pleca în călătorie, asiguraţi-vă rezerve de carburant, apă şi hrană şi luaţi în considerare amânarea deplasărilor nonurgente pe perioada manifestărilor meteorologice periculoase!”, transmite Centrul Infotrafic din IGPR.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...