G4Media.ro

Pro România, partidul lui Ponta, a aderat la Partidul Socialiștilor Europeni, cu…

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Pro România, partidul lui Ponta, a aderat la Partidul Socialiștilor Europeni, cu statutul de membru observator

Pro România, partidul fostului premier Victor Ponta, a aderat, cu statutul de membru observator, la Partidul Socialiștilor Europeni (PES), familia politică din care face parte și PSD-ul lui Marcel Ciolacu.

Congresul PES, reunit la Berlin, a „salutat, de asemenea, anunțul privind aderarea mai multor partide europene la Partidul Socialiștilor Europeni, confirmat în timpul forumului: Coaliția Democratică, Ungaria și HLAS-Social Democrația, Slovacia sunt acum membri asociați ai PES, iar Articolo Uno, Italia și PRO România, România sunt acum membri observatori”, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul socialiștilor europeni.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. fgm de parazit sinistru. Singurul regret al viermelui mongoloid dupa tragedia Colectiv este ca a abdicat din inalta pozitie de prim-ministru.

  2. „Doctorul ” adormit politic,a fost resuscitat politic degeaba ! Ce interes mai poate reprezenta ac.personaj fără o valoare de întrebuințare reală ?

  3. Mai esti platit de partidul tau cu 8000 Euro pe luna pentru comsultanta juridica. Iar, banii partidului provin de la bugetul de stat nu din cotizatiile tale si ale celorlati membrii de partid.

  4. Si au facut o exceptie si au primit intreg partidul la ceremonie sau unu’ dintre ei a ramas la usa, ca observatorii pot intra maxim trei? 🤔

  5. Victor Ponta este printre putinii politicieni de valoare din Romania si, tocmai din pricina acestui atribut este ținut la distanță mare de ceea ce se numește decizie politica și administrativă. Mă aștept ca cei din PSD sa treacă peste temerile lor și să reintregească partidul care, in felul acesta va lua peste 50%+1 din voturi la alegerile viitoare. Oricum si oriunde ar fi ,indiferent de partid, va avea votul meu fiindcă trebuie să merg
    să_mi
    exprim votul. Contează mult să mergem să votăm cu cine dorim noi! Votul nostru contează!