G4Media.ro

Pro Infrastructură: Tronsonul lipsă de pe A3 ar putea fi terminat mai…

Sursa foto: Facebook / Pro Infrastructură

Pro Infrastructură: Tronsonul lipsă de pe A3 ar putea fi terminat mai repede cu 8 luni față de cerințele contractului / ”Strabag și Geiger au puterea tehnică, financiară și de management ca să producă surpriza”

Asociația Pro Infrastructură anunță că tronsonul de pe A3 Autostrada Transilvania, dintre Câmpia Turzii – Chețani, ar putea fi terminat mai repede cu 8 luni față de termenul stabilit în contract.

”Contractul a fost semnat în 26.10.2022, iar ordinul de începere a fost emis în 21.11.2022, termenul de finalizare fiind august 2024.

Rezilierea cu antreprenorul precedent, Straco, s-a făcut la un progres fizic de aproape 38%. Chiar cu unele lucrări refăcute, restul rămas de executat pentru o inaugurare (stadiu ~95%) în decembrie 2023 ar fi de aproximativ 60%, deci o medie lunară de 6,5-7%. Foarte dificil, dar nu imposibil.

Ar fi o premieră ca un tronson de autostradă să fie deschis cu 8 luni înainte de termenul contractual dar cei doi constructori, Strabag și Geiger, au puterea tehnică, financiară și de management ca să producă surpriza”, anunță Pro Infrastructură.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Ce vorbești?
    Păi, întârzierea asta, este chiar din cauza PSD, prin firma pe care o controla și care se ocupa, de acest tronson lipsă!
    Dacă tot vorbești, află că pe acest tronson s-au oprit lucrările cu cel puțin 3 ani înainte ca Drulă, să-și fi început mandatul de ministru al Transporturilor!
    Mai documentează-te și înceteaza cu propaganda pro-rusă, care sustine satelitul Rusiei, adică PSD!
    Peste 30 de ani a condus PSD, România! Am văzut de ce e capabil!