G4Media.ro

#PrioritatePentruSănătate, platforma caritabilă în sprijinul bolnavilor care au nevoie să ajungă la…

#PrioritatePentruSănătate, platforma caritabilă în sprijinul bolnavilor care au nevoie să ajungă la spital în siguranță, disponibilă până în 15 iunie

Platforma #prioritatepentrusanatate, dezvoltată pentru a-i sprijini pe bolnavii cronici care au nevoie să ajungă în siguranță la spital, va fi disponibilă inclusiv pe perioada stării de alertă, respectiv până în 15 iunie.

#prioritatepentrusanatate reprezintă o acțiune caritabilă, inițiată de Roche România, împreună cu Alianța Pacienților Cronici din România (APCR) și cu UBER.

Până pe 15 iunie, #prioritatepentrusanatate va asigura transportul gratuit pentru pacienții cronici către și de la 37 de spitale din București (inclusiv Ilfov), Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov.

Proiectul se adresează pacienților care suferă de afecțiuni oncologice și hematologice, hemofilie, scleroză multiplă sau fibroză pulmonară idiopatică și care sunt nevoiți să își continue tratamentul în spital, în perioada stării de alertă. Serviciul este disponibil doar pe raza celor cinci orașe menționate, și nu include transportul în afara localităților. 

Roche România acoperă costul curselor, iar Uber România contribuie cu 25% din valoarea acestora.

Pentru utilizarea serviciului este necesară instalarea aplicației Uber pe telefon, apoi apelarea call center-ului Alianței Pacienților Cronici din România . (APCR): 021 253 0591. Serviciul de transport gratuit este oferit doar pacienţilor care au o programare la tratament, ce nu poate fi amânată sau o urgenţă medicală ce necesită neapărat deplasarea la spital.

Lista completă a spitalelor implicate, pașii pentru accesarea serviciului, detalii și alte informații utile pacienților sunt disponibile pe Facebook APCR și pe site-ul APCR.

Roche este unul dintre pionierii globali ai industriei farmaceutice și de diagnostic. Compania oferă produse si servicii care acopera intreg spectrul îngrijirilor de sănătate, pornind de la prevenție, tratament și până la monitorizarea post-tratament, în arii terapeutice majore unde există nevoi medicale neacoperite încă.

Sursa Foto: aliantapacientilor.ro

 

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. #sescorojestevarul de cata grija imi poarta baietii lui Georgica. Mariti contributia la sanatatea de stat, si nu va mai fi nevoie de caritati.

    Presupunand ca romanii nu vor sa dea mult de 10 roni pe luna, cat dau acum, putem pune taxa progresiva pe averea Cataramilor, Becalilor si Patricilor, pe fermele din Teleorman si pe cele sapte case din Sibiu, pe salariile Barnilor si Clotilzilor „specialisti in fonduri UE”.