G4Media.ro

Prințul Harry, într-un nou podcast, despre viața sa în familia regală: Este…

Sursa: Captura /www.eonline.com

Prințul Harry, într-un nou podcast, despre viața sa în familia regală: Este un amestec între „The Truman Show” şi a fi la Zoo

Într-un nou podcast dat publicității joi, prinţul Harry a povestit că asimilează viaţa sa în familia regală britanică unui amestec între „The Truman Show” şi a fi la Zoo. El şi-a exprimat nemulţumirea legat de responsabilităţile publice pe care le are familia regală.

Alături de gazdele Monica Padman şi Dax Shepard în podcastul „Armchair Expert”, prinţul a relatat despre disconfortul său de a fi constant în vizorul public, comparându-se cu personajul lui Jim Carrey din „The Truman Show”.

„Este rolul corect? Zâmbeşte şi suportă-l. Obişnuieşte-te cu asta. Aveam 20 de ani şi mă gândeam că nu vreau acest job, nu vreau să fiu aici. Nu vreau să fac asta”, a declarat Harry în podcast. „Uite ce i-a făcut asta mamei. Cum mă voi adapta vreodată şi voi avea o soţie şi familie, când ştiu că se va întâmpla din nou? (…) Este un amestec între The Truman Show şi a fi la zoo”, a adăugat el.

Declaraţiile prinţului Harry vin după ce el şi soţia sa Meghan au decis să renunţe la rolul oficial ca membri ai familiei regale britanice. În luna martie, Harry și Meghan au lansat acuzaţii la adresa unor membri ai familiei regale, în cadrul unui interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey. Acuzaţia că membrii familiei regale britanice ar fi discutat despre posibila culoare a pielii primului copil al cuplului a ținut prima pagină a ziarelor, relatează news.ro

Sursa: Captura /www.eonline.com

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Inca unul inalt, frumos si „dastept da bubuie”! Dupa ce se termina cu dezvaluirile si „secretel” vietii la curte (apropos, daca a parasit familia, mai are titlul nobiliar? Harry si mai cum?) o sa ramana cu dansa. Peste vreo 2-3 ani de mancat si mancat de tabloidele americane, bagam de-un divort. Sper c-a fost „dastept” si a facut acordul prenuptial cu minunata care nu-si mai incape cu inteligenta in tartacuta!!!

  • Nu baga au divort.
   Tot circul asta e ca sa moștenească tronul el si megan.
   El a ,,plecat” din familie pentu a trai pe cont propiu (vorba vine), iar cand se va pune problema succesiunii la tron, poporul sa il vrea pe el rege pentru ca:
   -are nevasta mulatra
   -e prezentat ca un om din popor ce si-a făurit singur viitorul.
   Asta e manevra monarhiei britanice pentru a ramane pe pozitii, in momentul in care in toate monarhiile sunt discuții ample pentru a deveni republici. (Dar in romania nu se sufla o vorba despre sta).

 2. Chiar ma intrebam, oare ce mai face Harry?

 3. Monarhia ,cea mai mare mizerie inventata de om.

 4. De ce print? Nu a renuntat la toate alea?

 5. Dupa ce s-a bucurat de toate drepturile, inclusiv bani publici, acum scuipa pe toti. Daca nu se nastea acolo, era un neica nimeni, si probabil ar fi lucrat acum intr-un care home.
  Foarte rat din partea lui sa-si denigreze familia.

  • Ca nu le place sa suporte rigorile alea invechite, intepenite, pot sa-i inteleg… dar, acum Regina e in doliu iar ceea ce face Harry e sub nivelul lui de print…
   Chiar nu-i frumos deloc…