G4Media.ro

Liberalul Pavel Popescu, mesaj către Dragnea: Să ne dea 3 milioane de…

Liberalul Pavel Popescu, mesaj către Dragnea: Să ne dea 3 milioane de euro și le dăm domeniul înapoi/ PSD a dat în judecată PNL pentru trolling-ul electoral romaniameritamaimult.ro

Șeful campaniei online a PNL, deputatul Pavel Popescu, a declarat pentru Digi24.ro că PSD a deschis două procese împotriva liberalilor, din cauză că aceștia au înregistrat pe numele PNL domeniul de internet romaniameritamaimult.ro. Odată accesat, domeniul afișează mesajul ”Error 20-20, PSD not working”, după care se redirecționează către pagina de Facebook a PNL.

”Deci domeniul este de vânzare pentru domnul Dragnea. Dacă vin cei de la PSD cu o ofertă de 3 milioane de euro pe care îi voi dona personal Spitalului Județean din Timișoara pentru a dota complet prima mare secție pentru marii arși, le dăm domeniul înapoi, să își pună pe el poze cu Dăncilă!”, a declarat Pavel Popescu.

El a mai spus că PSD a deschis două procese pe proprietate intelectuală și că partidul vrea să obțină blocarea folosirii de către liberali a domeniului de internet. Popescu susține că sloganul ”merit mai mult” a fost folosit de candidați ai PNL în campaniile trecute și că PSD de fapt l-a plagiat.

”Ei copiază sloganul care a fost folosit de colegul nostru Marius Bodea când a candidat la Iași, apoi a fost folosit și de colega noastră, Violeta Vijulie, când a candidat în campania internă pentru Primăria Sectorului 3”, a spus șeful campaniei online a liberalilor. Acesta a lansat însă o provocare pentru PSD.

PSD a dat în judecată luni PNL și ICI (Institutul care gestionează domeniile de internet .ro) acuzând încălcarea drepturilor de autor din partea liberalilor care au înregistrat domeniul de internet cu sloganul social-democraților romaniameritamaimult.ro. Odată accesată, pagina te trimite la site-ul PNL, nu înainte de a afișa un mesaj ironic la adresa PSD și a premierului Viorica Dăncilă, transmite HotNews.ro

Partidul Național Liberal (PNL) a găsit o metodă inedită de a trolla PSD în campania pentru alegerile europarlamentare, înregistrând domeniul cu sloganul social-democraților romaniameritamaimult.ro, în data de 28 martie 2018 până în data de 27 martie 2020.

Informațiile afișate pe site-ul ICI, institutul care gestionează domeniile de internet .ro, arată că în acest caz au fost deschise luni, 8 aprilie 2019, două procese la Tribunalul București – dosarul 10260/3/2019 (având ca obiect: ‘drept de autor şi drepturi conexe obligaţia de a face’) și dosarul 10262/3/2019 (având ca obiect ‘ordonanţă preşedinţială drepturi de autor’).

În ambele dosare, PSD are calitatea de reclamant, pârâții find PNL și Institutul Național de Cercetare în informatică (ICI).

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Să vă dea 98 de bani și pe Veorica pînă la 1 leu și le dați domeniul înapoi!

 2. Fals. Nu are ce să le dă înapoi pentru că nu a fost domeniul PSD.

 3. Felicitări pentru băiatul cu ideea. Pun pariu ca băiatul are părul lung , creț si urăște sa muncească.

 4. Sa vii cu o idee buna este o muncă foarte bine plătită. Muncă intelectuală, creativă. Este mult mai grea mult mai bine plătită decât sa sapi șanțuri sau sa conduci un taxi sau sa stai la un ghișeu la primărie…
  Evident un asistat sau un bugetar psdist nu poate înțelege această realitate ! Pe vremea lui Ceaușescu, pe care o regretă psdistii, întradevăr muncitorul era considerat baza societății.
  Din fericire pentru oamenii inteligenți și din nefericire pentru votanții Psd-Alde suntem în alt mileniu

 5. 3 milioane? as zice 3 miliarde $. ca 3 milioare are p$d din furaciuni.
  si nu „inapoi”, ca nu a fost niciodata domeniul p$d

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.