G4Media.ro

Primul concurs de Stand-Up Paddle din Delta Dunării se va desfășura în…

Primul concurs de Stand-Up Paddle din Delta Dunării se va desfășura în acest week-end / Vor fi trei probe, între 16 și 30 de kilometri

Primul concurs de Stand-Up Paddle din Delta Dunării, organizat la Dunavăţu de Jos, şi Parastasul piraţilor, găzduit de Sulina, va deschide în acest sfârşit de săptămână sezonul turistic din rezervaţie, anunță Agenția de presă Rador.

Concursul de stand-up paddle din Dunavăţu de Jos va avea trei probe, două dintre ele de 16 kilometri şi una de 30 de kilometri, iar Petre Condrat, multiplu campion mondial la canoe, speră ca această competiţie să fie inclusă în calendarul marilor evenimente sportive de gen din lume, alături de Dracula SUP’er Race care are loc pe lacul Snagov.

La Sulina, Parastasul piraţilor îi invită pe turişti la ”o masă de pomenire” cu preparate tradiţionale, un concurs pentru găsirea comorii, dar şi la un concert susţinut de Mihai Mărgineanu, iar Asociaţia Delta Dunării anunţă că au fost ocupate aproape toate cele 1.800 de locuri de cazare din oraş.

Turiştii care nu găsesc un loc de cazare în Sulina se pot opri la Crişan, sat aflat la 20 de minute distanţă faţă de Sulina.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter