G4Media.ro

Primul candidat oficial al partidului „Împreună Pentru Moldova”, fondat de activiștii civici…

Primul candidat oficial al partidului „Împreună Pentru Moldova”, fondat de activiștii civici care militează pentru autostradă. Marius Stan intră în cursa pentru primăria Galați

Marius Stan, fostul primar al municipiului Galaţi intră în cursa pentru fotoliul de edil-şef al urbei, din partea partidului Împreună Pentru Moldova. Anunţarea oficială a candidaturii lui Marius Stan pentru funcţia de primar al municipiului Galaţi, la alegerile locale din 2020, a fost facută astăzi, 10 ianuarie 2020, în cadrul unei conferinţe de presă, anunță partidul Împreună pentru Moldova într-un comunicat.

Împreună Pentru Moldova este una dintre cele mai noi formaţiuni politice, cererea de înfiinţare fiind aprobată de Tribunalul Bucureşti pe 7 octombrie 2019. Iniţiatori sunt trei activişti civici: Marian Dumitru, fondator al Comunităţii Curăţăm Galaţiul, Ionel Apostol şi Cătălin Urtoi, reprezentanţi ai asociaţiei ieşene „Împreună pentru A8”.

”Această propunere vine în urma unei campanii pe care am iniţiat-o, intitulată «Căutăm primar». Criteriile analizei noastre au fost competenţa, rezultatele şi absenţa obedienţei faţă de interesele de grup. Vorbim de oameni care au realizat ceva şi fără ajutor politic. Rezultatele analizei noastre au fost confirmate atât de simpatizanţii partidului, de cetăţeni, dar şi de seria de articole apărute în «Viaţa liberă», în care au fost analizate prestaţiile foştilor primari şi ale echipelor acestora”, au justificat liderii noului partid intrarea în cursă a lui Marius Stan.

Sursa Foto: Împreună pentru Moldova

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. pnl, apoi unpr. traseist.

 2. Marius Stan? Serios? Un mare carnat care nu a facut nimic pentru Galati ca primar…a ba da, pe vremea lui a falimentat Apaterm, astfel incat locuitorii Galatiului nu au mai avut energie termica. Urmasul lui e la fel de patetic ca si el.

  Mrius Stan – ‘Mare’ manager de echipa de fotbal ‘Otelul Galati’ – dupa el echipa a disparut. Cred ca urmatorul pas este sa faca Galatiul sa dispara….Houdini!

  • Corect…dupa ce a făcut sa dispară și 20milioane de euro de la calificarea lui Otelul, el și jupanii din combinat

 3. Unul curat nu ati gasit. Uitandu-ma pe foto mai vad si alti interlopi in plan apropiat. Mari afaceristi, Galatiul e mediu propice ptr ei. Fete sa existe. Ca apoi mai spalam banii pe numele lui tata cu o casa-doua in centru.

 4. Vai,
  Ce fețe au!
  Niste fete de cocalari, nu cred ca au IQ!
  Cata mândrie pe galateni!
  Autostrada Moldovei moare cu ei!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.