G4Media.ro

Primarului din Bumbești Jiu (Gorj) i s-a întocmit dosar penal pentru fugă…

sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Primarului din Bumbești Jiu (Gorj) i s-a întocmit dosar penal pentru fugă de la locul accidentului / L-a lovit cu mașina pe juristul din comuna Crasna, în fața primăriei / ”Dacă în fața primăriei ar fi fost trotuar cu siguranță îl foloseam, dar din păcate nu este”

Constantin Bobaru, primarul comunei Bumbești Jiu a fost chemat miercuri de polițiștii din localitate pentru a preda de carnetul de conducere, scrie Gorjeanul. Bobaru a rămas pieton și s-a ales și cu dosar penal pentru fugă de la locul accidentului, după ce l-a accidentat pe juristul Primăriei Crasna, Cosmin Beregan, chiar în fața Pimăriei Bumbești Jiu.

Incidentul s-a petrecut pe 29 și, în fața primăriei, cu martori, și cu imagini surprinse de camerele de luat vederi ale UAT-ului. Primarul a trecut cu mașina pe lângă Beregan și l-a acroșat cu oglinda. Deși cel lovit l-a avertizat pe edil de cele întâmplate, respectivul s-a certat cu victima accidentului, pentru că îi stă în drum.

Miercuri, polițiștii l-au chemat pe Bobaru la postul de politie din Bumbești-Jiu anunțându-l că i s-a întocmit dosar penal.

“Oare primarul orașului Bumbești-Jiu, poate face ce vrea în orașul acesta, chiar și să dea cu mașina instituției peste locuitori, și să nu i se întâmple nimic? După accident am fost dezgustat de lipsa de asumare a acestuia, tocmai el îmi reproșa că mă aflu pe carosabil. Dacă în fața primăriei ar fi fost trotuar cu siguranță îl foloseam, dar din păcate nu este, iar vizitatorii ies din primărie direct in stradă”, a explicat juristul Beregan, după ce poliția a demarat o anchetă în acest caz.

Acest incident nu este singurul în care a fost implicat primarul din Sadu, în ultimul timp. Cazul Bobaru a ajuns pe masa ANI, urmare a neclarităților din declarația sa de avere și din cea a fiului său, polițist în cadrul IPJ Gorj, relatează presa locală.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. Psd isti spurcati

  2. Primarul e fost PNL-ist, actual PSD-ist. Ca sa stim despre ce personaj discutam! 🙂

  3. Bumbesti jiu sau sadu? 🤔

  4. Redactia, carnetul i-l ia partidul.
    Politia ii retine permisul.

    Sau vorbim ca la piata, ca oricum nu conteaza?!

  5. Gorjul este o Curte a Miracolelor..Vasluiul Olteniei …Rușine,un judet cu un munte de abuzuri și nedreptăți…Remember Marcel Tunderea,condamnat pe nedrept la 25 ani închisoare,iar orcul de procuror care i-au înscenat crima are Pensie Specială!!! O țară cu multi oameni de nimic.