G4Media.ro

Primarul Sucevei vrea să fie candidatul comun PSD-PNL, la alegerile locale. ”Am…

Sursa foto colaj: Octav Ganea / Inquam Photos, Ilona Andrei / G4Media

Primarul Sucevei vrea să fie candidatul comun PSD-PNL, la alegerile locale. ”Am o relație bună cu PSD și nu este nici un secret că la locale o parte din voturile mele le iau de la PSD”

Primarul PNL al Sucevei, Ion Lungu, nu exclude varianta ca el să candideze din partea PSD și PNL pentru obținerea unui nou mandat, dacă cele două partide vor decide să aibă un candidat unic la alegerile locale din 2024, anunță Suceava News.

Întrebat dacă el ar putea fi candidatul unic al PNL și PSD, primarul, care este președintele Organizației Municipale Suceava a PNL, a răspuns că ar putea candida.

„De ce nu. Eu am o relație bună cu PSD și nu este nici un secret faptul că la alegerile locale o parte din voturile mele le iau de la PSD. În caz că se va pune problema candidatului unic, voi hotărî la momentul potrivit dacă voi candida sau nu. Momentul îl voi stabili eu. Totuși, nu cred că se va ajunge la candidatură comună la locale. Poate la europarlamentare, la parlamentare, sau chiar la prezidențiale”, a transmis primarul.

„Este foarte probabil ca la europarlamentare, unde-i vot politic 100%, să fie o colaborare PNL-PSD. La locale nu se adună merele cu perele, și fiecare ia voturile în dreptul lui”, a completat edilul.

Ion Lungu este primarul Sucevei din 2004.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. cel mai simplu si general adevar pe care lumea inca nu il intelege

    felicitari DULAPULUI DE LA COTROCENI petnru ca a infrant peeseedee

  2. Dar alegatorii au painea si cutitul. Ei se strang toti intr-o singura casa si acolo ii vom prinde, inchidem usa si…