G4Media.ro

Primarul Sucevei anunţă organizarea Târgului de Crăciun cu acces în baza certificatului…

sursa foto: Pixabay

Primarul Sucevei anunţă organizarea Târgului de Crăciun cu acces în baza certificatului verde

Târgul de Crăciun se va organiza în acest an în centrul municipiului Suceava, accesul fiind permis în baza certificatului verde, a declarat, miercuri, primarul Ion Lungu, relatează Agerpres.

După o pauză de un an, sucevenii se vor putea bucura de cumpărături de la meşteri populari, prezentate în căsuţele amenajate în zonă, dar şi de bunătăţi culinare marca ”Produs în Bucovina”.

Primarul Ion Lungu a precizat că, în perimetrul târgului, accesul publicului se va face cu o serie de restricţii impuse de evoluţia pandemiei de COVID-19, dovada vaccinării sau a trecerii prin boală.

„Primăria Suceava intenţionează să organizeze Târgul de Crăciun în perioada 26 noiembrie 2021 – 15 ianuarie 2022. Avem avizul DSP obţinut în cursul zilei de ieri, ca atare vom organiza acest târg de Crăciun, iar accesul se va face cu certificat verde. Va fi un perimetru închis, cu căsuţele pe care le montăm pentru meşteşugari şi pentru comercianţii din cadrul Asociaţiei Produs în Bucovina. Poliţia Locală va verifica accesul pe bază de certificat verde. Este o perioadă critică, dar totuşi oamenii mai au nevoie să se relaxeze, să mai facă şi cumpărături, să nu le luăm bucuria de a avea parte de Târg de Crăciun în acest an”, a spus Lungu.

Potrivit primarului, accesul în perimetrul alocat organizării Târgului de Crăciun se va face în limita de 30% din capacitatea spaţiului şi vor intra doar persoanele vaccinate împotriva virusului SARS- Cov-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, precum şi persoanele care au trecut prin boală în ultimele 6 luni.

Copiii cu vârstă mai mică de 12 ani, însoţiţi de părinţi, pot intra fără restricţii.

Citește și

Primarul Sucevei: Am adus oameni de acasă să săpăm gropi pentru morții de COVID-19. „Erau familii disperate” / „Fac un apel la profesori să se vaccineze”

sursa foto: Pixabay

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

  • Mars tu ma la oi. Sarantocule.

  • Nu știu de tartan, dar pentru țăranul de mai sus. Ești bogat mult? Te simți puternic, cu bani ca să râzi de alții că sunt săraci? Nesăbuitule monosilabic

  • Targul se face din banii (impozitele si taxele) tuturor sucevenilor, dar de mers pot sa mearga numai vaccinatii.
   Asta hotaraste ticalosul care alaturi de flutur a inbolnavi in 2020 toata suceava.

 1. sosocii sa se uite peste gard! 🤣🤣🤣

 2. Foarte bune masurile. Mai mult, celor nevaccinati ar trebui sa li se interzica accesul in spitale, in transport public, in piete, pe stadioane si la restaurante. Doar la munca, cu doua masti pe fata si testari zilnice pe banii lor.

 3. Draguț.
  Toate târgurile de Crăciun din Occidentul bine va/cc/inat sunt anulate din precauție, iar la noi pornește inseminarea pentru un val 5 si mai fructuos (in decese si spitalizări).

 4. o sa aiba la vanzari comerciantii la greu.mai bine nici nu s-ar chinui sa vina degeaba.o sa mearga lungu cu toata familia lui si o sa faca vanzare.