G4Media.ro

Primarul şi viceprimarul unei comune din Buzău, plasaţi sub control judiciar într-un…

sursa foto: Captura video

Primarul şi viceprimarul unei comune din Buzău, plasaţi sub control judiciar într-un dosar privind gestionarea defectuoasă a deşeurilor şi a apelor uzate

Primarul comunei Cochirleanca (Buzău), Nicolae Stancu, şi viceprimarul Dumitru Enache au fost plasaţi sub control judiciar printr-o decizie a magistraţilor Judecătoriei Râmnicu Sărat, într-un dosar care vizează gestionarea defectuoasă a deşeurilor şi a apelor uzate, transmite News.ro.

Nicolae Stancu şi Dumitru Enache au fost reţinuţi, joi seară, pe baza de ordonanţă, pentru 24 de ore, alături de un angajat al societăţii de salubrizare, iar vineri procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat au solicitat judecătorilor arestarea preventivă a primarului şi viceprimarului comunei Cochirleanca din judeţul Buzău.

În urma şedinţei de judecată magistraţii au respins cererea procurorilor şi i-au plasat pe cei doi sub control judiciar pentru 60 de zile, începând din 12 aprilie până pe 10 iunie, timp în care au o serie de obligaţii şi nu au voie să părăsească ţara fără încuviinţarea organelor judiciare.

Poliţişţii au descins, joi dimineaţă, în comuna Cochirleanca din judeţul Buzău şi au făcut percheziţii la sediul Primăriei, al societăţii de salubrizare a comunei, dar şi la domiciliile primarului, viceprimarului şi ale unor angajaţi ai societăţilor subordonate.

Cercetările au fost declanşate de poliţişti şi procurori în baza unor reclamaţii facute în urmă cu aproximativ un an.

Primarul comunei Cochirleanca se află la al doilea mandat din partea PNL şi candidează pentru un nou mandat la alegerile din 9 iunie din partea PSD.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...