G4Media.ro

Primarul Mihai Chirica, după ce Ciolacu și Ciucă au fost huiduiți la…

sursa foto: Facebook/ Mihai Chirica

Primarul Mihai Chirica, după ce Ciolacu și Ciucă au fost huiduiți la sărbătoarea Unirii din Iași: ”Mulțumesc ieșenilor că au fost, din nou, gazde deschise și primitoare”

Primarul Iașului, Mihai Chirica, le-a mulțumit ieșenilor pentru că au fost ”gazde deschise și primitoare” după evenimentul dedicat sărbătorii Unirii de la 24 ianuarie 1859, în timpul căruia premierul Nicolae Ciucă (PNL) și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu (PSD) au fost huiduiți de o parte a participanților la festivități.

  • ”România s-a născut și a crescut la Iași, Capitala Istorică a României! Mulțumesc demnitarilor de la București pentru că au ales să sărbătorească Unirea Principatelor Române în orașul nostru, mulțumesc oaspeților din țară și, mai ales, mulțumesc ieșenilor că au fost, din nou, gazde deschise și primitoare! Iașul, Capitala care unește, transmite întregii țări gândul său sincer de unitate și solidaritate! La mulți ani, Iași, La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români, oriunde v-ați afla!”, a scris Chirica pe Facebook.

Context

Premierul Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au fost fluierați marți la Iași de unii participanți la ceremoniile organizate de Unirea Principatelor, potrivit imaginilor video de la eveniment. În timp ce era fluierat, Ciolacu a spus ”Eu chiar vă iubesc”.

Ziarul de Iași transmite că huiduielile au venit dintre zone ale pieței: un grup „tradiţional” de protestatari din Iaşi, membrii asociațiilor care militează pentru autostrăzi și grupul simpatizanților AUR.

Au fost huiduiți și liderii locali PNL, Costel Alexe (președintele Consiliului Județean Iași) și Mihai Chirica (primarul Iașului), ambii având la activ mai multe dosare penale pentru corupție.

Președintele Klaus Iohannis nu a participat la ceremoniile din Iași, el având programată marți la ora 12.00 participarea la o ceremonie la București, la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I, unde publicul nu participă.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

  1. Ce de hoti intr-o singura poza! 🙂

  2. Of, ce tablou de famiglie avem aici! Drăguții de ei.

  3. Ăștia sunt trimisii celor din umbră,he he!!!

  4. Mister Ciolacu ! Românii sunt foarte uniți ca și voi politrucienii, doar in hoție ! Voi sunteți (PSD) sunteti uniți cu PNL pentru binele țării și al romanilor? Asa că nu te mai smiorcai pe la Focșani ? ….. Și nu va mai comparați cu înaintașii care au creat Romania ! Politicienii de atunci erau educați aveau demnitate și cuvânt și nu erau hoți (plagiatori)! Păpușari de doi bani !

  5. Mulţumim Pensiispeciale pentru prescripţie şi alte excepţii CCR! Mulţumită favorizării infractorilor, borfaşi-şefi pe judeţ, poartă pe ei dungi în roşu, galben şi albastru, în loc să poarte dungile alb cu negru raşi în cap.

  6. Si ce putea sa zica? E diplomatie nu? Ce voi nu faceti la fel cand primiti pe cineva cu suc, cafea si fursecuri? Va cereti scuze de sute de ori pt cel mai mic lucru de il disperati pe musafir? Ce sunteti asa ipocriti? Astia sunt romanii si asta e specificul