G4Media.ro

Primarul Constanței vrea să anuleze autorizația de construire a unei clădiri care…

sursa foto: Facebook/ Vergil Chițac

Primarul Constanței vrea să anuleze autorizația de construire a unei clădiri care urmează să fie ridicată pe un spațiu verde

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a publicat un mesaj pe pagina de Facebook prin care le transmite locuitorilor unui cartier din Constanța că va apela ”la toate pârghiile legale” pentru a opri ridicarea unei construcții pe spațiul verde din fața blocurilor acestora, transmite Info Sud-Est.

Primarul susține că este vorba de un spațiu verde retrocedat de fosta administrație condusă de Radu Mazăre și de o autorizație de construcție semnată de fostul primar Decebal Făgădău care ar fi aprobat astfel ridicarea unui spațiu comercial.

Vergil Chițac mai menționează că schimbarea din pix a spațiului verde în teren construibil a fost făcută în 2006, printr-o decizie a Consiliului Local Constanța de la vremea aceea, dominat de PSD.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Intr-o tara normala asta nu e o stire. E doar un mod constant de lucru al autoritarilor care isi fac treaba si respecta reglementarile in vigoare.

    • Din păcate sunt multe clădiri în aceasta situație de la un chioșc sau garaj pana la locuințe și biserici, mai ales biserici plantate unde nici nu gândești în parcuri, pe trotuare, etc. Poate face ceva și cu acestea dl Primar, sau ii e frica de Satana…. deghizata? Succesuri dl. Primar