G4Media.ro

Primarul Constanței, despre pericolul holerei în Marea Neagră: Litoralul românesc este extrem…

Sursa foto: G4Media

Primarul Constanței, despre pericolul holerei în Marea Neagră: Litoralul românesc este extrem de sigur / De ce crede că a scăzut numărul turiştilor

Vergil Chiţac, primarul municipiului Constanţa, susţine că nu există niciun fel de pericol ca Marea Neagră să fie infestată cu holeră. ”Numai în Constanţa recoltăm din 20 de locuri diferite probe de apă, se fac analize microbiologice, nu e niciun fel de problemă”, a spus Vergil Chiţac, la Prima TV. De asemenea, edilul PNL susţine că numărul turiştilor de pe litoralul românesc a scăzut din cauza inflaţiei.

Vergil Chiţac, primarul municipiului Constanţa, a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, cât este de sigur pentru un turist să vină în această vară pe litoralul românesc, după ce au circulat informaţii potrivit cărora e pericol de holeră în Marea Neagră.

”Extrem de sigur. Numai în Constanţa recoltăm din 20 de locuri diferite probe de apă, se fac analize microbiologice, nu e niciun fel de problemă (cu holera – n.r.). Eu nu merg pe teoria conspiraţiei întotdeauna. Viaţa m-a învăţat că încercând să-ţi explici unele lucruri care sunt inexplicabile, dar ajungi şi la ipoteza ”ignoranţă”, nu trece mai departe! Nu exclud nici varianta războiului hibrid, însă nu o îmbrăţişez 100%. Este o combinaţie între amândouă: şi ignoranţă, şi dorinţa de a transmite veşti negative. Consecinţele? Oamenii se interesează, citesc, se sperie, acţionează emoţional. Noi, românii, de multe ori acţionăm mai degrabă emoţional decât raţional”, a spus Vergil Chiţac în emisiunea Insider politic.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Asa e. Citesc, ma interesez, vad ce preturi si servicii inexistente sunt, ce betoane noi au mai aparut pe litoral, ma ingrozesc si reactionez emotional prin alte tari.

  2. ” … De ce crede că a scăzut numărul turiştilor…..”

    Din cauza calitatii de 7* a serviciilor oferite!

  3. unul ca asta te face sa il regreti pe mazare. „Eu nu merg pe teoria conspiraţiei +++++întotdeauna++++” !!!!!! rareori mai si gandeste.
    Urasc sezonul estival si voucherele. AU crescut artificial preturile din cauza acestor vouchere. spaga data de incompetenti catre alti incompetenti (dar sustinatori de campanie – horeca) trecuta prin milionul de incompetenti angajati (sigur nu sunt 1mil de incompetenti, cineva trebuie sa si munceasca)