G4Media.ro

Primarul Ciprian Ciucu anunță reorganizări la Sectorul 6: dispar aproximativ 85 de…

Sursa foto. Poliția locală Sector 6

Primarul Ciprian Ciucu anunță reorganizări la Sectorul 6: dispar aproximativ 85 de posturi de la Poliția locală și 130 de la Direcția de asistență socială

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a anunțat, luni, că noua organigramă a Poliției locale are cu aproximativ 85 de posturi mai puțin, în timp ce de la Direcția de asistență socială și protecția copilului au dispărut aproximativ 130 de posturi.

Ciprian Ciucu afirmă că nu este mulțumit de Poliția locală și că polițiștii vor fi testați pentru a rămâne în funcție, iar ulterior vor fi monitorizați.

„Vor fi mai puțin cu cca. 85 de posturi (aproape un sfert din efectiv). Cei mai mulți polițiști locali vor intra la testare, probe de cunoștințe și abilități fizice. Vor rămâne în Poliția Locală doar cei dedicați funcției, cei care își înțeleg rolul. Nu sunt mulțumit de Poliția Locală, se mișcă mai bine decât în urmă cu 6 luni, dar tot nu sunt mulțumit. Polițistul local trebuie să fie prezent și atent la TOT ce se întâmplă în jurul lui, se implice, să observe și să ia măsuri atunci când identifică un teren lăsat de izbeliște, când un dezvoltator imobiliar nu respectă normele de mediu și ori de câte situația o impune”, a explicat Ciprian Ciucu într-o postare pe Facebook.

Primarul Sectorului 6 declară că a început și procesul de restructurare de la Direcția de asistență socială și protecția copilului.

„(…) am reușit performanța de a scutura schema de cca. 130 de posturi fără a desființa niciun serviciu social. Nu ne oprim aici, în a doua etapă vom implementa standarde de costuri pe fiecare serviciu social pentru că acum unele servicii sunt cu două ori sau chiar trei ori peste standardele de cost ale Ministerului Muncii. De asemenea, deja facem o analiză de eficacitate și vor rămâne și vom insista pe acele servicii sociale cu adevărat necesare dedicat grupurilor defavorizate, persoanelor cu handicap, familiilor și copiilor aflați în sărăcie și în risc de sărăcie și a bătrânilor fără posibilități”, a precizat Ciucu.

Totodată, primarul Sectorului 6 amintește că a desființat Direcția de Administrare a Fondului Locativ, „o instituție de 50 de persoane care nu își justifica existența, bugetul și contractele și care acum face accesași treabă cu cca. o treime din personal”.

Sursa foto. Poliția locală Sector 6

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

 1. Mda, cand zici asistati sociali lumea vede niste paraziti, insa in realitate multi chiar sunt oameni necajiti care ar munci sa iasa din mizeria lor. Unii sunt oameni cu handicap grav uitati si marginalizati. Daca taie din resursa umana care raspundea de ei, acesti oameni nu au o voce sa protesteze. Prin urmare sunt deci cei mai putin incomozi.

 2. Vreau sa vad someri care isi pierd slujbele la Stat, sa vedem proteste masive, ca-n Franta dupa REFORMELE lui Macron, pana atunci reorganizari din PIX pe posturi NEOCUPATE(cum a facut si Zombie anul trecut la ANAF!) raman simple formalitati, doar pentru imagine!!!

  • Ciucu vine de pe pozitia de leader al ANFP si e in masura sa stie cu „sta” treaba.
   Pana la urma, ne lamureste cineva daca politia locala da amenzi zilnic pentru aruncat gunoi (chiar si uman) pe strazi sau in cotloane?

  • REPET intrebarea: Vor iesi someri din povestea asta sau doar TAIE posturi ACUM neocupate, asa cum a „reorganziat” Zombie Vasilica in 2020 ANAFul, cu care se tot lauda, fara sa dea afara Angajati!
   Ciucu e ala care alaturi de Violeta Alexandru si alti PNListi au facut in 29 Noiembrie 2019 acel celebru „show cu ligheanul” in fata Primariei Bucuresti: ligheanul simboliza LIPSA apei calde iar dna Violeta mare si tare a PROMIS bucurestenilor cum „din 2020 TOATE astea se vor REZOLVA”!!
   Gasiti Videoclipul pe pagina de Facebook a Violetei Alexandru, uitati-va cum MINTE individa asta bucurestenii ca „se vor rezolva toate astea” cand PNL, evident, va veni la osul de ros!!
   O ipocrita si o mincinoasa, care NU a facut nimic timp de 1 AN ca Ministru al Muncii, doar vorbe goale, politicianisme fara pic de rusine, cum e si Raluca Turcan!!!

 3. Nu prea cred ca se intampla ceva.
  Nu vor fi concedieri adevarate.
  Sunt niste posturi vacante pe care le concediaza😃😃.
  Vreau sa vad dati afara bagatorii de seama!
  Cei care plimbă o hartie de colo colo!
  Pensionarii de 75 de ani care cumuleaza Pensia cu salariul de la Primărie!
  Fara nici o analiza sa revenim la nr. de posturi din 1989 .
  Acum s-au dublat, triplat nr. de posturi.
  Acum au si calculator si nu mai scriu cu chimic.
  Solutia corecta?
  Concedieri de pana la 60%.

 4. Politia locala si justitia locala sunt cainii primarului.