G4Media.ro

Primarul Capitalei anunță un nou şantier pentru modernizarea sistemului de termoficare /…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Primarul Capitalei anunță un nou şantier pentru modernizarea sistemului de termoficare / Va fi înlocuită o conductă din zona Ștefan cel Mare veche de 50 de ani, lungă de 5 km

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă deschiderea unui nou şantier pentru modernizarea sistemului de termoficare din Bucureşti, al unsprezecelea, urmând să fie înlocuită o conductă veche de 50 de ani cu o lungime de 5,12 km, care deserveşte şoseaua Ştefan cel Mare şi străzile adiacente, transmite Agerpres.

Potrivit edilului general, lucrările au loc în curtea Spitalului Colentina.

„Este unul dintre cele 25 de obiective cu o lungime totală a conductelor de 212 km şi finanţare nerambursabilă europeană. Pe acest şantier se înlocuiesc conducte pe o lungime de 5,12 km, parte a Magistralei II Sud. După finalizarea lucrărilor, vor beneficia de apă caldă şi căldura la parametri optimi locuitorii din zona Şoseaua Ştefan cel Mare şi străzile adiacente”, a scris Nicuşor Dan, joi, pe Facebook.

Acesta a amintit că de la preluarea mandatului au fost înlocuiţi peste 110 km de conducte, dintre care 50 km doar anul trecut, iar obiectivul pentru anul în curs este înlocuirea a 70 km de reţea.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Incepe sa imi placa de primar.
    Reparatii, fonduri europene, apa calda.

  2. huooooo n. dan, huoooo. Bucurestenii au alte prioritati nu…caldura? Apa calda? Nuuu, oua si iepurasi de stalpi, paranghelii pe banii primariei…ca doar se apropie pastele. Lasa ca vine ea firea, uraaaa. Votam usl, votam firea primar, jos n. dan.