G4Media.ro

Primarul Capitalei anunță demararea celui de-al patrulea tratament anti-ţânţari din acest sezon

Primarul Capitalei anunță demararea celui de-al patrulea tratament anti-ţânţari din acest sezon

Luni începe aplicarea celui de-al patrulea tratament anti-ţânţari din acest sezon, acţiunea urmând să se desfăşoare de la ora 10 seara până la 5 dimineaţa, anunță primarul Capitalei, Nicușor Dan.

„În această seară începe al patrulea tratament anti-ţânţari din acest sezon. Echipele vor interveni în toate sectoarele Bucureştiului, de la ora 10 seara şi până la 5 dimineaţa, cu circa 20 de utilaje zilnic. În paralel, continuă acţiunile de combatere a căpuşelor în toate parcurile şi pe spaţiile verzi din Capitală, în timpul zilei, dar şi acţiunile de deratizare – în subsolurile blocurilor şi ale instituţiilor publice, în reţelele de termoficare”, a scris Nicuşor Dan, într-un mesaj pe Facebook.

El a precizat că bucureştenii pot semnala la numărul de telefon 0752.041.898 (Compania Municipală Eco Igienizare) locurile în care este nevoie de intervenţie, consemnează Agerpres.

sursa foto: facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Sunt mândru că l-am votat pe Nicușor Dan. Cum plesnește el țânțarii nu o face nimeni. Daca toți ăștia noi aleși continuă așa, o sa vina iar PSD cu 80% prin neprezentarea dezamăgitilor. Nu știu ce e in capul lor…

  2. In timpul lui Firea am facut in fiecare an nenumărate reclamatii degeaba, nu am văzut stop de solutie anti-tantari in cartierul meu. Anul asta au trecut deja de 2 ori. Pt negativiști: stau intr-o zona naspa a Bucureștiului, departe de centru, asa ca va rog sa va abțineți de la comentarii.

  3. Dar un pic de apa calda are de gand sa ne dea primarul minune? In sectorul 3, de doua saptamani, facem baie cu apa rece. Jenant.

  4. Tantarul si magarul…