G4Media.ro

Primarul Capitalei: A fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea Studiului de fezabilitate…

Foto: Primăria București

Primarul Capitalei: A fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea Studiului de fezabilitate aferent Drumului Radial 4

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, sâmbătă, că a fost desemnat câştigătorul procedurii de achiziţie pentru realizarea Studiului de fezabilitate aferent Drumului Radial 4.Proiect în valoare de peste 13,5 milioane de lei, relatează news.ro.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, sâmbătă, că a fost desemnat câştigătorul procedurii de achiziţie pentru realizarea Studiului de fezabilitate aferent Drumului Radial 4.

”A fost desemnat câştigătorul procedurii de achiziţie pentru realizarea Studiului de fezabilitate aferent Drumului Radial 4 (DR4 Nord Expres). DR4 – Nord Expres va avea o lungime de 11,5 km şi va face legătura între Bucureşti şi localitatea Corbeanca (Ilfov), pe ruta Bd. Poligrafiei – DNCB – Autostrada A0”, a anunţat, sâmbătă, primarul general.

Nicuşor Dan a precizat că, în urma licitaţiei organizate de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti, a fost selectată Asocierea GRAFIC TENDS (Leader), STUDIO CORONA S.R.L. CIVIL ENGINEERING.

Valoarea investiţiei este de 13.534.799 de lei pentru servicii de elaborare a Studiului de fezabilitate, a proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire şi obţinerea autorizaţiei de construire.

În ianuarie 2022, Primăria Capitalei şi Ministerul Transporturilor au semnat contractul pentru realizarea a 10 drumuri radiale care vor lega Bucureştiul de viitoarea autostradă de centură.

Primarul general afirma atunci că este ”cel mai ambiţios proiect de infrastructură rutieră al acestui deceniu pentru Bucureşti”.

Proiectul prevede realizarea a 96 de kilometri de drumuri radiale, cu 33 noduri rutiere, prin care principalele şosele ale Capitalei vor fi legate direct de autostrada de centură pentru a fluidiza traficul rutier în Bucureşti şi pentru a genera dezvoltare în regiunea metropolitană, relatează news.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...