G4Media.ro

Primarul Capitalei a semnat documentele necesare achiziţiei publice pentru finalizarea lucrărilor la…

Sursa foto: G4Media.ro

Primarul Capitalei a semnat documentele necesare achiziţiei publice pentru finalizarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat joi că a semnat documentele pentru demararea procedurii de achiziţie publică pentru terminarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol şi în câteva zile firmele interesate se vor putea înscrie la licitaţie, transmite News.ro.

Astfel, patinoarul va fi transformat într-un centru multifuncţional, destinat nu doar competiţiilor, ci mai ales practicării de către publicul larg a sportului pe gheaţă, a mai precizat edilul care a adăugat că patinoarul va avea o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 9.500 mp şi o capacitate de 3.100 de locuri.

„Am semnat documentele pentru demararea procedurii de achiziţie publică pentru terminarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol şi în câteva zile firmele interesate se vor putea înscrie la licitaţie. Se va lucra pe structura edificată deja (potrivit estimărilor, până în 2019 a fost executată aproximativ 26% din întreaga lucrare) aşa cum s-a recomandat în raportul de expertiză tehnică pe care l-am solicitat”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

„Patinoarul va avea o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 9.500 mp şi o capacitate de 3.100 de locuri. Va fi asigurată şi o zonă de parcare în aer liber pentru 82 autoturisme. În cadrul centrului mutifuncţional, vor exista, pe lângă patinoar, un bazin de înot şi o zonă de escaladă. Conform caietului de sarcini, perioada maximă pentru serviciile de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţia lucrărilor este de 24 de luni, din care 4 luni proiectarea”, a completat Dan.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...